Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a čím správně vyčistit bundu (TERATEX)

Od: sasdax* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Mám jeden malý problém. Mám bundu NORDBLANC s TERATEXEM, takovou tenkou, podzimní, bez podšívky. No a včera večer, když jsem se vracel společensky unaven, tak jsem se vybulil někam pod strom a bunda se ušpinila. A tak se chci zeptat jak a čím ji vyčistit. To že ji nemám sušit na přímém zdroji tepla vím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

2x

Na tyhle materiály jsou speciální prostředky na praní a dají se ve formě jednorázového sáčku koupit ve sportě , kde se prodává i textil, už nevím název , ale prala jsem v tom veškeré sportovní prádlo a bundy a vypere to všechno , nesmí se k nim přidávat aviváž a tyto prostředky zachovávají všechny vlastnosti spec. materiálů sport. oblečení.Pere se v nich na 30C.

sasdax*

Díky moc. Nakonec jsem si zašel do obchodu, kde jsem si bundu kupoval a tam mi opravdu prodali za 35,- prostředek na praní. Bunda už je čistá. Taky mi poradili jak bundu vyprat a dostal jsem i tištěný návod. Je fajn že se o zákazníky takto starají.

tigrine*
hodnocení

0x

Ahojík, no, s tímhle materiálem nemám zkušenosti, ale určitě někde bude taková ta cedulka, na kolik stupňů se to má nebo nemá prát *cteni* tak na to mrkni a přečti návod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]