Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám neuzavřený-nedokončený vztah s "přítelem", můžete mi prosím poradit co s tím?Byli jsme spolu 6 let ve "vztahu" než řekl, že se rozejdeme, pak jsme byli v jakýs-takýs kontaktu a následující psaní je "náš"poslední rok,..tedy:loni přítel ještě napsal mně SMS k narozeninám a v ní, že se SE TĚŠÍ NA SETKÁNÍ A ŽE SE BUDE SNAŽIT BRZY PŘIJET, nebo něco podobného. To jsme byli ještě v "kontaktu",ale v tu dobu jsem už hodně cítila, že balamutí, vykrucuje se apod.
Také jsem mu napsala jeden dlouhatánskej mail,kde jsem mu psala, že mi může napsat vše narovinu,že vše unesu,že pokud se chce definitivně rozejít,že budu ráda,když mi to napíše apod. ..
Na toto i na podobné maily mi vždy odepsal,že nadále chce být kamarád a věří,že to tak dál i bude..Pak mi snad poslední mail napsal LONI na Valentýna,kde mimo jiné psal,ŽE V NÁSLEDUJÍCÍCH DNECH NAPÍŠE VÍCE-myslím,že právě k tomu mému dlouhatánskému mailu,..
Pak jsem mu LONI popřála k narozeninám.Dříve vždy děkoval,tentokrát se NEOZVAL. Pak byly loňské Velikonoce,k nim také vždy alespoň něco napsal,..tentokrát nic,tak ani já nepsala,..a jelikož nenapsal nic až do jeho svátku, tak ani já už mu k svátku-poprvé, loni NENAPSALA. A ani dál už jsem mu nepsala, tedy já mu naposledy napsala asi toho 25.3.
Pomalu jsem se začala smiřovat s tím, že už nenapíše, nebo třeba až za hodně dlouho..A už jsem na něj ani tolik NEMYSLELA..
a NAJEDNOU se ozval po 10 měsících na můj svátek. Napsal mail,ve kterém mi popřál k svátku a mimo jiné psal ať se nezlobím,že se tak dlouho neozval a že až bude mít po zkouškách,že napíše vysvětlení a omluvu.
Tedy jsem čekala co napíše, opět jsem se nedočkala. Na Štědrý den napsal SMS - popřál hezké svátky a v té sms myslím opět psal, že pak napíše. Opět nic až na mé narozeniny napsal mail, ve kterém mi přál k narozeninám a opět se omlouval,že ještě nenapsal slíbený mail,ale že už brzy a že ho bude psát nejspíš po částech.
Brzy opravdu slibovaný mail napsal, docela dlouhý - v něm psal jak se měl - chodil plavat,na kolo, lyžovat,..co se jeho "vztahů" týče - s jeho učitelkou Aj nechodí,i když loni v létě tam několik náznaků(asi z jeho strany) bylo,ale učitelka to pak utnula,takže s učitelkou jsou jen přátelé. Ale asi od listopadu loňského roku se mu začal rozvíjet vztah se stejně starou ženou,také nemocnou, bydlí spolu, ale cítí se ve vztahu sám a nudí se s ní,..prý si s ní bude muset promluvit..Na konci mailu se mě ptá, zda s někým žiju a jak jsem to zvládla s prací. A že příště bude v psaní zase pokračovat.
Na tento jeho delší mail jsem mu hned neodpověděla,ani nedala vědět,že mi došel. Jen jsem mu na jeho narozeniny napsala stručný mail,kde jsem mu popřála a k tomu jeho delšímu mailu se nevyjádřila.
AŽ ASI PŘED 3 TÝDNY JSEM MU ZA TEN JEHO DELŠÍ MAIL, který psal letos 13.3. PODĚKOVALA A NAPSALA MU JAK JSEM SE MĚLA - asi na 3 řádky,.. pak že s nikým nežiju a také, že malou prácičku už mám.To bylo skoro vše.
Co prosím myslíte-jak na něj tento můj mail asi zapůsobil? A hlavně-mám s ním být i nadále v kontaktu-čekat,zda ještě něco napíše jak sliboval,odpustit mu jeho chování a dál s ním být kamarádka,nebo mu napsat SBOHEM A TÍM UŽ MU NIKDY VÍCE NENAPSAT, nebo mu nic nepsat a jen to s ním ukončit sama v sobě?Děkuji vám moc za vaše postřehy a rady.
Mám pocit, že se s vámi rozešel, ale je nucen, vámi, se vracet. On to ukončil a vy to v sobe nemyslně melete a živíte. Nic, bublinu. Nechejte toho! Narovnejte se a rozhlédněte se kolem sebe a žijte si si svůj život. Poděkujte osudu, že vám dopřál přítele poznat, ale je čas jít dál!
Nepřešlapujte na prázdné, vymlácené slámě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.