Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem tu psala otázku : poradte.cz/... Hodně mě to trápilo. Dokonce když přítel přijel, odběhl si na toaletu hned vlezla do pokoje a sedla si na postel. Bylo jí jedno, že chceme být sami dva. Tak jsem jí poslala pryč a ona : jo, v pohodě.
Jenže proč tu dnes píšu. S mojí další spolubydlící má syna.. Její syn, začal aby pomohl jí finančně pracovat v jednom hotelu. Měla radost, mají nějaké problémy (exekuje atd..) Poprosila mě, zda když tedko budu mít týden volno a další týden jen denní od 6 do 18:00 by tam nemohl od dopoledne asi do 7 večera přespat na její posteli. Zdůraznuji, že je to jen na 14 dní, než si najde nějaký podnájem. Bylo mi to jedno, stejně jsem ho nepotkala a když se jednalo jen o 14 dní, řekla jsem, že žádný problém. Je to náš společný pokoj ale i tak se zeptala i mé spolubydlící o které jsem psala zpověd (odkaz nahoře)...řekla, že jí to je jedno.
Jenže asi o dva dny později si mě vzala do pokoje a prý, že pan majítel volal, zda tam nepřespává, řekla jsem...že ne. Dostalo mě to, protože jsem moc dobře věděla, že to řekla ona. Navíc ho jediná viděla. A proč by se ptal? Jak by ho to napadlo? Dva dny tam někdy spí i můj přítel. Není to divný? Ty dvě mají spolu nějaké neshody...ale i tak mi to přišlo hnusný.
Nakonec se to vyřešilo. Majítel jí to na 14 dní povolil ale musela jsem si ho k telefonu vzít i já.
Přemýšlela jsem nad tím ale ta holka mi prostě nesedí. Vyhodili jí z práce, dělala jakou má hroznou radost, že jí je všechno jedno. Dobře, tukala jsem si na hlavu a nevšímala jsem si jí. Pak jsem řekla, že jedu na dovolenou...ona si hned našla práci, začala tu machrovat s platem a že taky někam pojede. Jsem taková, že si všímám maličkostí. Dám si v koupelně do galerky tělový mlíko ona hned další den si ho koupí taky a dá si ho tam vedle mýho., Vím, že je to prkotina ale mě to připadá divný: D Když uviděla mého přítele a já si na stůl dala od něho kytku. Ona začala chodit na seznamky a za týden si tam taky vystavila kytku...o co jí jde? Jinak bych se tomu zasmála, jenže ...
Nebo dnes mi pan majítel opravoval postel. Příjdu domů a v pokoji na skříni mám rozházené věci, je mi jasné, že se mi tu hrabala. Je divná, ruší mě a přítele když tu je. Když to tak napíšu dělá stejné věci jako já ... možná je to závist, možná se nemůže smířit s tím, že se mám líp. Mám hodného přítele, tak možná proto ta vlezlost a chtění pokazit nám každou společnou chvilku.
Děkuji za názory...
Zdravím, Justyno. Vidím, že to stále nemáte jednoduché. Ano, je to závist. Někdo to má prostě v genech. Chce se Vám ve všem vyrovnat. Proto se chová škodolibě a dává najevo- když Ty, tak já také...Asi si tím zvyšuje sebevědomí a neuvědomuje si, že je ve skutečnosti jen trapná. Kašlete na ni, nestojí za tolik přemýšlení. Ona se sebou musí vydržet a dobře jí tak!
Vy s ní ne, až Vám dojde trpělivost.
Tak přesně tohle znám taky na vkastní kůži.Nemyslím teď situace s přítelem,ale ty momenty,kdy si něco koupím a kamarádka to hned musí mít taky.A nejde jen o mě,máme společnou známou a ta když si koupí cokoliv od spodního prádla po zimní bundu,do toho musí jít hned taky.Já už se tomu jen směju,protože mi to fakt k smíchu přijde.Jako by neměla vlastní vkus a názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.