Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhozená čelist?

Od: dee* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Dnes ráno jsem byla u zubaře, dělal mi plombu. Ležela jsem na zubařském křesně na zádech a měla lehce zakloněnou hlavu, musím podotknout že zubař nebyl dnes zrovna ohledupný, zkrátka, od té doby co jsem vstala, mě stašně bolí jakýkoli pohyb pusou na levé straně. Je to hrozná bolest, prášek na to nepomáhá, takže bych to tipovala na vykoubenou, nebo skřípnutou čelist? Nevíte někdo, co s tím? :( Příšerně to bolí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

1x

Dobrý den, raději navštivte lékaře, ať Vám udělají rentgen.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak jestli vrtal na te strane co to boli, tak proste je to rana a musite aspon do zitrka pockat, zda to prejde. Nekdy kdyz ma clovek otevrenou pusu hodinu, tak se to taky projevi. Je to jen nasledek zdravotnicekho ukonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]