Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postinor nebo gynekolog?

Od: jirsan odpovědí: 2 změna:

ahoj, stalo se, ze jsem mela s pritelem nechraneny sex. uz od pondeli jsem mela brat prasky, ale se spoustou prace jsem na to zapomnela. Takze jsem 4 dny nechranena. Je lepsi koupit postinor nebo zajit na gynekologii? Koukala jsem ze postinor stoji skoro 600. muze mi dat gynekolog neco levnejsiho?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

0x

Na postinor je pozdě, funguje do 72 hodin. A gynekolog Ti už nic jiného nenapíše. Takže Ti nezbývá než se modlit, abys neotěhotněla.

doplněno 31.05.12 18:06:

Počkejte, špatně jsem to pochopila. Je to do 72 hodin po styku - kdy to bylo? Jinak pokud se tedy vejdeš do limitu, tak je jedno, jestli půjdeš za gynekologem nebo rovnou do lékárny, vyjde Tě to nastejno.

pb®
hodnocení

0x

A to je 600 tolik penez? On potrat nebo tehotenstvi, porod a vychova ditete, vyjde mnohem draz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]