Nejste přihlášen/a.
ahoj, stalo se, ze jsem mela s pritelem nechraneny sex. uz od pondeli jsem mela brat prasky, ale se spoustou prace jsem na to zapomnela. Takze jsem 4 dny nechranena. Je lepsi koupit postinor nebo zajit na gynekologii? Koukala jsem ze postinor stoji skoro 600. muze mi dat gynekolog neco levnejsiho?
Na postinor je pozdě, funguje do 72 hodin. A gynekolog Ti už nic jiného nenapíše. Takže Ti nezbývá než se modlit, abys neotěhotněla.
doplněno 31.05.12 18:06:Počkejte, špatně jsem to pochopila. Je to do 72 hodin po styku - kdy to bylo? Jinak pokud se tedy vejdeš do limitu, tak je jedno, jestli půjdeš za gynekologem nebo rovnou do lékárny, vyjde Tě to nastejno.
A to je 600 tolik penez? On potrat nebo tehotenstvi, porod a vychova ditete, vyjde mnohem draz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.