Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek za odpad a psa

Od: jozef111* odpovědí: 8 změna:

Poplatek za odpad a psa je potřeba uhradit co nejdříve

• pes 150,- Kč, důchodci 75,- Kč

• odpad 500,- Kč /osobu a rok

Poplatky lze uhradit v úředních hodinách na OÚ nebo převodem

= citát z webové stránky jedné obce. Dnes se už platí za všechno možné, ale platit za držení důchodce v domácnost? To nenapadlo ani Kalouska.

doplněno 31.05.12 15:56:

Škoda, že tak málo lidiček má ještě smysl pro humor. Jasně, že jsem význam věty pochopil, spíš mi šlo o poněkud úsměvnou skladbu slov.

P.S. Nic jsem nepožil a ani nepožívám, nemám to za potřebí. S požitým mozkem se dost těžko cokoli chápe.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Takhle vznikají vtipné videa apod.

Poplatek za psa 150,- Kč

Poplatek za psa - důchodci ( sleva) 75,- Kč

31.05.12 10:16
hodnocení

0x

ladaadal*
hodnocení

0x

Všimněte si všichni, jak o nás stát pečuje. 150,- zaplatíme za každého jednoho psa, kdežto důchodci se platí hromadně, tudíž je jedno, kolik jich v baráku máte. Je to velice výhodné pro domovy důchodců a rodiny, kde v jednom domě žijí všichni prarodiče z celého příbuzenstva*smich*. A my si na něj pořád stěžujeme (na ten stát) *zed*

hodnocení

0x

Pepíku, vy jste snad požil. A to dost. Co je na tom tak nepochopitelné?

Za jednoho psa platí majitel 150 kč, pokud je ale majitelem psa důchodce, má slevu a za svého pejska zaplatí jen 75 kč.

Bože, bože, do čehos tu duši dal. *modla* To je tedy MATERYJÁL. Jaga.

Náhodou mně to přijde jako dobrý postřeh.

hodnocení

0x

Já bych to tak neprožívala. Domnívám se, že jste obec s neuvolněným starostou, že tedy starosta úřaduje ve svém volném čase. Pokud nedělá jiné chyby než tyhle legrační, buďte v obci rádi.

Za své dlouholeté praxe redaktorky městského zpravodaje jsem si ověřila, že ti nejpracovitější a ve svých oborech nejlepší úředníci dělají nejvíce pravopisných chyb, vyšinutí z větné vazby mají v každé druhé větě atd.

Daleko horší je pletichaření.

lidus*
hodnocení

0x

Tak to u nás je to jinak. Za 1 psa 1000kč, důchodce a držitel ZTP 500, za každého dalšího už je to 1000 bez rozdílu. Očkování psa proti vzteklině je 1x za rok v květnu hromadně a je zdarma pro ty co ze svého psíka řádně platí. Ale docela jsem se zasmála.

Liduš, u nás na vesnici se platí za 1. pejska 120 Kč, za druhého a případně další po 80 Kč. To je na vsi opravdu levné.

Očkování probíhá hromadně na podzim, ale není povinné právě ten den. Doktor přijel na náves a je to takový kulišák, oočkoval všechny psy 2 jehlami. To se nedělá. Proto jsem k němu s pejskem nechodila, dávala jsem ho očkovat jinde. Ale kdyby se pak něco stalo, oočkovaný musel být každý. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]