Nejste přihlášen/a.
Zdravím, při styku mívám více orgasmů, asi před týdnem jsem jich měla po sobě opravdu hodně a po tom posledním jsem zůstala úplně vysušená. Sliznice se mi sice zvlhčila, ale ne do podoby, na jakou jsem zvyklá. Zabývám se tím už pár dnů a jsem tím úplně posedlá. A do sexu se moc neženu, protože se necítím normálně a taky se bojím, že vyschnu ještě víc. Nevíte, co s tím? Díky
Mám, myslíš, že jsem něco chytla? Mám jít k doktorovi? Mně se stalo poprvé, že jsem byla po styku tak suchá. A míváme ho asi 4x týdně. Jsem z toho jelen.
Před týdnem jsem měla při jednom styku víc orgasmů než obvykle, ne víc styků!
Nejsem odborník,ale pokud máš stejného partnera,tak jsi asi nic nechytla.Doktora zatím nech a pokračuj dál ve styku a pokud by se to opakovalo ,promluv si o tom s přítelem co tě trápí i přítel Ti v tom může pomoci.Hlavně se nestresuj a užívej si sexu.Jinak je hodně přípravků co Ti pomohou k zvlhčení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.