Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Můj kluk, který semnou chodí 2 týdny si mě moc nevšímá. Řekne, že se máme sejít ve čtyři a on nepříjde. Takto mi to udělal už dvakrát. Když mu volám, říká že neví, že mi kdyžtak zavolá. Přitom to není pravda. Než jsme spolu začali chodit byl to on kdo se do mě zabouchnul. Nevím jestli mě vůbec ještě miluje nebo to byla jen nějaká sázka s jeho kamarády. Holky říkají, že mám na víc a že mám i na lepšího kluka než je on. Ale já bez něj nemůžu...
Ahoj. Píšeš, že bez něj nemůžeš... ale vždyť vlastně bez něj jsi, ne? Holky mají pravdu. Pokud máte spolu vztah, že spolu "chodíte" bez toho, aniž byste se vídali, tak to o něčem vypovídá... Řekni mu, že takhle tedy ne, a zeptej se, jak si váš vztah vlastně představuje. Pokud se neshodnete, rozejdi se s ním dřív, než to udělá on s Tebou. Po dvoutýdenním vztahu zájem o vztah vypadá trošku jinak.
Držím Ti palce a propříště přeji lepšího!
Ale notak. Seeber nějaký zbytek hrdosti a přestaň mu dělat tu hodnou blbku, která čeká, volá a píše, a kluk na ni kašle. Jste spolu dva týdny, on na tebe úplně kašle a ty bez něj nemůžeš být?
To je pěkná blbost. Vykašli se na něj, číslo smaž a nereaguj, kdyby to zkoušel znova. Opravdu máš na víc.
Ahoj Dixie. Pokud nestojíte chlapci za to, aby splnil, co slíbil, pak se na něho vykašlete. Nestojí Vám za to. Nemá evidentně zájem. Přece nebudete dolézat a vnucovat se někomu, kdo o Vás nestojí. Zájem o člověka se projevuje jinak. A byla byste hloupá, kdybyste čekala, až si milostivě udělá čas a všimne si, že existujete také Vy...
Ať je tu taky názor od chlapa...
Milá slečno, jak píší mé kolegyně přede mnou... tenhle výlupek opravdu nestojí za to, abyste se kvůli němu trápila, věřte mi. Pokud o Vás nemá zájem po dvou týdnech, zkuste si představit jak by to vypadalo třeba za deset let... Pošlete ho k vodě (nebo ke všem čertům, či kamkoliv je ctěná libost) jak nejrychleji to půjde. Určtitě to nebude dlouho trvat a na obzoru se objeví někdo mnohem lepší.
Teda už to pár roků je, ale ještě si to pamatuju - zamilovaný kluk čeká na místě rande už půl hodiny předem a třese se, jestli holka dorazí a 30sekund po domluveném termínu už smskuje, volá nebo se třese, že už nepřijdeš. Tenhle k tobě nic necítí, jen si s tebou hraje. Pryč od něj. Po dvou týdnech randění omlouvá z nepříchodu na rande pouze smrt vlastní nebo nejbližší rodiny s okamžitou omluvou. Nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.