Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velkou vůli má předkožka při přetahování

Od: radsianonym odpovědí: 9 změna:

ahoj, je mi 16 let. Jeste nikdy jsem neměl celou predkozku pretahnutou ve stoporenem stavu, v klidu jde pretahnou v pohodě, když jde ale do stoporeni tak lze v pohodě jen do půlky žaludu a pak už ne. Určtě ji přetáhnu ale bojím se aby se kůžička náhodou nepřetrhla. Když se dostanu do půlky, nemusím se bát že by se kůžička přetrhla? Děkuju vám moc za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

3x

Váš problém se nazývá fimóza a nejlepší bude, když navštívíte urologii a budete případný další postup řešit s odborníkem.

když jí dá do půlky je to zbytečný, jak psali chlapci výše stačí trénink :) prostě pokaždé o milimetr níž než např minulý týden a za pár dnů je až dole... tuším že v teplé vaně to půjde nejlíp.

doplněno 14.06.12 08:28:

ze začátku je to nepříjemné až lehce bolestivé, ale časem povolí až až

doplněno 14.06.12 11:37:

kůže je elastická, když jí dostane do půlky není důvod myslet si, že se nevytáhne a je potřeba rovnou řezat... třeba to funguje jen u 99%, ale pořád dobrý :)

lordslayer*

Tento postup funguje jen u někoho a rozhodně bych ho nepovažoval za univerzální.

hop®

Lorde, naprosto s Vámi souhlasím, v 16-ti letech už by asi bylo velmi rozumné s tímto problémem navšívit "ornitologa", určitě bych tento problém v tomto věku nepodceňoval! *palec*

doplněno 14.06.12 18:54:

Viz třeba cs.wikipedia.org/...

marisk*
hodnocení

0x

Čau ... viděl jsi někdy jistý film od 18 let ,,P´´? ... Předkožka se stahuje vždy uplně normápně celá až dolů. Neboj se toho. Kdyby náhodou to nešlo tak trénuj a una časem povolí ;) a půjde.

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, trénovat, trénovat, trénovat a vhlčit.

hohoooo
hodnocení

0x
Ahoj, je mi 14 a taky jsem to takhle mel.. dost to bolelo,ale jeden den se to proste spravilo. Nevin jak, ale jsem za to stastnej. Chce to cas a trenink ;) hodne stesti a pevnou vuli! :)

bbohous*
hodnocení

0x

Vypadá to na krátkou uzdičku pod žaludem, ta se těžko vytahuje, je nejlépe zajít za urologem vyřeší to rychle a není potřeba obřízka.

lupita*
hodnocení

0x

tenhle problém znám (tedy ne ze své zkušeosti :D) a určitě radím také navštívit urologa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]