Nejste přihlášen/a.
Jak mám zrušit v internetovém bankovnictví trvalý platební příkaz? Děkuji
Co máte za banku? Třeba vám budu moci napsat přesný postup.
doplněno 27.05.12 10:38:Tak to se omlouvám, ale IB Raifky zrovna neznám a ani jsem neměl možnost s ním někdy pracovat.
CO takhlůe zavolat do banky a zeptat se na to? Já mám taky raifku E-konto, ale ještě si nemusím zadávat trvalý příkazy, tak to nikde u sebe nevidím. Ještě bych to nějak zvorala a pak by mi měsíčně mizely peníze ani nevím kam :D
Jak jsem již psal výše: Trvalý příkaz ukončíte zvolením ikony křížku v pravém sloupci trvalého příkazu.
Zdroj: http://www.rb.cz/
A máte eKonto nebo přímo Raiffácký účet?
Sakra, je to docela důležité, u každého účtu je to jinak, tak dejte aspoň nějaké rozumné údaje...
Najedete si v e-Kontu na "Přehled trvalých plateb". Dále si kliknete na číslo , které je u trv.příkazu, které chcete zrušit. Rozkliknete si ten trvalý příkaz a napíšete do kolonky PLATNOST OD datum, dnešní a sjedete na CERTIFIKUJ a I-PIN. Nakonec dáte UKONČI...a hotovo
zbytečně složité, že?! .-)
Snad to někomu dalšímu pomůže ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.