Nejste přihlášen/a.
MŮŽE ZMĚNIT NÁZOR NA MĚ PARTNER-OHLEDNĚ SEXU?!NEBO MÁ ASI NĚJAKÉ POTÍŽE A VYHLEDÁVÁ CHYBY JEN NA MĚ-ALE URČITĚ JSME NA VINĚ OBA 2!NEMÁM ŽÁDNÉHO MILENCE,ALE DNES JSEM OBJEVILA V JEHO E-MAIL SCHRÁNCE,ŽE ODP.NA MAIL SEZNÁMENÍ-A JEN SEX!ALE JÁ NEMŮŽU VĚDĚT,KTERÁ BIJE-MÁLO JSME SE ASI POZNALI,ALE MRZÍ MĚ HO OPUSTIT!PRADTTĚ-NA MŮJ POZDRAV VŮBEC NEREAGUJE,ANI NA DĚTI!DĚKUJI MOC!
Ahojky Bobinko,
jen bych Ti chtěla říct, že tento probl.jem měla i já.Moje drahá plovička si zapomněla telefon doma.Někdo mu zrovna volal a ukázalo se tam jméno jiné ženy.Nezvedla jsem to, ani jsem"nečuchala"v mobilu.Prostě jsem to přešla a dělala jako že nic.
Ba naopak mě to vedla k tomu, zamyslet se, kde jsem udělala chybu (nebo kde dělám).
Ono je to občas těžké.Chápu, že muži sex vyžadují o něco více než my ženy.Ono chodit do práce, pak vyzvednout děti ze školy, vařit, prát, žehlit...no a pak je ženská ráda, že večer lehne a spí.
Jen je škoda, že do toho tahá i děti.Ty za nic nemohou a nejhůř to nesou.
Přeji pevné nervíky a hezký den
Milá Bobinko, pokud už partner nezdraví ani děti, bude to problém. Myslím, že bude nutné, aby jste si otevřeně promluvili, hlavně o sexu, co mu vadí, co naopak chce a potřebuje a to stejné, aby on věděl o tobě. Chlapi jsou na něm závislí a všichni víme, že je to to nejhezčí co na světě máme. Co ho překvapit, dát děti např. k babičce, uvařit večeři co má rád, svíčky, obléci si svůdné prádlo, vínko a pak si nejen promluvit? Třeba to pak vše půjde snáz. M.
Ta otázka je napsaná tak všeljak zamotaně.Já jen k tomu emailu...v dnešní době si pánové i ženy mohou psát jen tak o sexu a neviděla bych v tom zatím nic špatného.Jinak láska je chvilková a sex v dnešní době asi při dlouhodobém vztahu asi také nic moc.Chce to změny ,ale to už je na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.