Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svlekl se kondom

Od: valerinka9 odpovědí: 5 změna:
Prosim vas poradte mi nejak...Je to hrozny.S pritelem jsme spolu ted spali,jenze ja neberu antikoncepci.Pri soulozi se nam svlekl kondom a uvizl ve mne.Pritel sice nevyvrcholil,ale vim ze chlapi pri soulozi vypousti tak zvanou kapku stesti a ta pry obsahuje sperma.A tan kondom toho byl plny...Mam strach:,-(A doktoru nechci protoze jsem uz nekolkrat od nej dostala neprijemne servano,ze prasky neberu...Poradte mi,prosim co nejdriv:(Nevim co mam delat.Dekuji moooooooc:,-(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Teď už je na pomoc dlouho...spermie jsou hbité mršky:)Musíš se modlit,že nedojde k tomu ,k čemu nechcete!Hodně štěstí.

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zvažte, zda je lepší dostat"seřváno"nebo raději porodit. A podle toho se zařiďte.

Hezký den.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
porad mate sanci, utikejte k doktorovi (muze se prej i v noci na pohotovost). Je to na to nejaka pilule, ktera se musi vzit do 72 hodin. Cim drive, tim vetsi uspesnost!Rika se ji PILULKA PO.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

valerinka9-Souhlasím s práškami

valerinka9-Souhlasím abyste uživala pilulky"po"zaručená rada,hodně štěstí.:)SO.

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj reseni by bylo, ale i tak se nevyhnes doktorovi. Tabletka po poceti se jmenuje POSTINOR a musi se vzit do 72 hodin po poceti. Ma sice vedlejsi ucinky, ale neotehotnis (pravdepodobnost k otehotneni pribiva s dobou od styku). Protoze u nas nejde oficialne koupit jinak nez na predpis, tak proto se nevyhnes doktorovi/ce. Ale doporucoval bych ti zmenit doktora, pokud ti ten tvvuj soucasny nevyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]