Prosim vas poradte mi nejak...Je to hrozny.S pritelem jsme spolu ted spali,jenze ja neberu antikoncepci.Pri soulozi se nam svlekl kondom a uvizl ve mne.Pritel sice nevyvrcholil,ale vim ze chlapi pri soulozi vypousti tak zvanou kapku stesti a ta pry obsahuje sperma.A tan kondom toho byl plny...Mam strach:,-(A doktoru nechci protoze jsem uz nekolkrat od nej dostala neprijemne servano,ze prasky neberu...Poradte mi,prosim co nejdrivNevim co mam delat.Dekuji moooooooc:,-(
porad mate sanci, utikejte k doktorovi (muze se prej i v noci na pohotovost). Je to na to nejaka pilule, ktera se musi vzit do 72 hodin. Cim drive, tim vetsi uspesnost!Rika se ji PILULKA PO.
Ahoj reseni by bylo, ale i tak se nevyhnes doktorovi. Tabletka po poceti se jmenuje POSTINOR a musi se vzit do 72 hodin po poceti. Ma sice vedlejsi ucinky, ale neotehotnis (pravdepodobnost k otehotneni pribiva s dobou od styku). Protoze u nas nejde oficialne koupit jinak nez na predpis, tak proto se nevyhnes doktorovi/ce. Ale doporucoval bych ti zmenit doktora, pokud ti ten tvvuj soucasny nevyhovuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.