Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás. Potřebuji radu a aby ste si to přečetli až dokonce je mi 17 let a mám přitelkyni ktere je taky 17 ale ona je mladší o par mesícu takže na začátek sme spolu skoro dva roky a já se toho žarleni nemohu zbavuit
nazačátku vztahu jsme vubec nežarlil.. a nevim co se stalo ted posledni mesíc se hádáme v kuse kuli memu žarleni ona me furt upozornuje že pokud nepřestanu žárlit tak to nebude pro me dobrý
a ted k veci asi se budete smát ale žárlim na to proste že dřív nebyla moc pekná atd.. jakože nenosila tka uplí oblečení atd.. a ted nosi stylove oblečeni je fakt krásna taky delá dva roky modeling atd.. tak já se proste bojim i když mi řiká že by nikdy ne nvymenila atd že me hrozne moc miluje .. tak žárlim nato oblečeni proste když ona má dlouhe nohy a vme si třeba leginy a spousta chlapu nani čumej jak naobrazek a ja se necitim moc dobře :/ za druhe treba žárlím když nosi tanga nebo když si je vezme večinou se ohne a dou ji videt tak se bojim furt že proste ji budou jiný kluci,chlapi čumet na prdel a na tanga atd... sám dobře vím že to muže přitahuje a furt ji t zakazuju zakazuju ji leginy tanga a uplne oblečeni a taky žárlim když třeba lajkne kámoše na facebooku no lajkuje večinou moje kámoše ale proste nevim štve me to no a nebo když is dá fotku na fb nejakou tak proste když na ni všichni čumej me se to proste nelibi vim že je to hrozne detincký že ji zakazuju leginy a tanga a fotky na fb .. ale poradte mi co mam udelat nebo proste ona mi řikla že tanga ji sou pohodlne tak je chce nosit a leginy se ji libjej ale řikala že by me nevymenila máme spolu dobrej vztah ale posral jsme to celý tim žarlenim neni den co by sme se nehadali posledni mesic dejte radu bud umoc vdečný
) ale ona třeba taky žárli když se koukám na jine holky nebo neco ale nedava to žarleni proste najevo a kuli leginam a tangam prej je uplne blbost abyhc žarlil
Také zdravím. Protože je Vaše přítelkyně svéprávná, Vy nemáte žádno právo jí zakazovat a přikazovat, co má nosit. Žárlivost je Váš problém. Je to nedostatek důvěry v sebe sama a nedostatek sebevědomí. Buď se naučte ovládat, nebo vyhledejte pomoc odborníka, je-li to hodně vážné. Žárlivostí jí opravdu znepříjemňujete život, chováte se majetnicky a odradíte jí od sebe. Nebude to snášet donekonečna. Je to nemoc, pak se tedy jděte léčit. Tohle dokázalo zničit již hodně vztahů...
No jo, to je dost těžké. Trocha žárlivosti, je dle mne symbolem lásky, ale jak se to začne přehánět, tak je zle. Což bude i Váš případ. Co si asi moc neuvědomujete, že právě ta žárlivost bude nejspíš důvodem proč vás jednou opustí. Vztah je přece založen na důvěře, a pokud moc žárlíte, říkáte tím vlastně, že jí nevěříte. Pokud si uvědomujete, že je to váš problém, vyhledejte odbornou pomoc z řad psychologů. Těžko vám tu někdo poradí nějakou všespásnou radou. Pokud teď žárlíte na to, že někoho lajkne na FB (což mi mimochodem příjde praštěné) jak si myslíte, že budete reagovat až jí bude 25, kdy bude pravděpodobně ještě krásnějčí a přitažlivější? Na Vašem místě bych s tím začal něco dělat.
Žárlivost je symbolem nedostatku sebedůvěry, nikoliv lásky (v žádném případě není důkazem lásky).
Člověk, který nevěří sám sobě, otravuje svou žárlivostí život sobě i tomu, koho miluje.
Pokud na sobě tazatel hodně rychle nezapracuje, přijde o svou dívku.
A výbornou radu dostal už od KapkyNaděje - pokud to nezvládne sám, může se obrátit na odborníka.
___ Pro tazatele:
Milujete-li svou dívku, přestaňte jí otravovat život svou nesmyslnou žárlivostí. Jinak se s Vámi rozejde.
Už pan doktor Plzák tvrdil, že přehnaná žárlivost je hrobem každého vztahu. Ano, špetku žárlivosti každý v sobě má, ale nepřehánět to.
Znala jsem pána, který na manželku ukrutně žárlil. Ona neměla řidičák, řekla mu, zda by ji autem nezavezl nakoupit. On že ne, je prý v TV fotbal. Tak vzala tašky a šla po svých. On chvíli čekal, pak sedl do auta, zdálky jel za ní a sledoval. Běda, když prohodila pár slov s nějakým mužem. Ke konci to šlo tak daleko, že manžel řádil, i když ji na ulici nějaký muž jen pozdravil.
Skončilo to rozvodem. Jak jinak?
Tak se vzpamatuj, jinak se Tvá dívka brzy naštve a rozejde se s Tebou. A také se říká a je to pravda, že když žárlivec podsouvá dívce,, že o ni má strach aby si někoho nenašla, vyptává se, s kým se viděla, setkala, vyzvídá, tak to ta dívka nakonec na just udělá, že si najde opravdu někoho jiného. Když jí to bylo pořád tlučeno do hlavy.
Jakub Smolík: Blázen žárlí, až umírá, dívku krásnou neuhlídá.
Blázen neví, co ví celej dům, co každý přeje žárlivcům. Jaga.
Zarlit je lidske , ale nesmi se to prehanet , je to pak moc neprijemne. Bud rad , ze mas poklad co se libi muzum a mas ji jen a jen pro sebe. Spis delej tak , at nema duvod jit za jinym. Pecuj o ni , dopravej ji lasku , nehu , porozumeni a nezakazuj ji ... Jakmile zjisti ze druhy ji zakazovat nebude , nebude zarlit , bude v klidu a bude mit vice pece ... tak jsi v prd... a utece ti...
Ted aspoň vidím,že nejsem sama tak děsně žárlivá,už jsem se vážně bála,že ano :D.Sám asi víš,že žárlení vůbec není hezká vlastnost,vid?(ale to se lehce říká).Tvoje slečna je prostě ve věku "kdy se chce líbit",ikdyž bys ted' řekl,že se Ti přeci líbí i v teplákách,jenže ona by se ráda líbila všem,tak proto ta změna oblečení(tanga,legíny atd.)To holky prostě rády nosí .A to,že jsi ji řekl,aby to nenosila,že TOBĚ se to nelíbí,tak to se moc nedivím,že se zlobí
.Mě a spoustu holkám,by se to taky určitě nelíbilo.No zkus se vžít do její situace,jak by bylo Tobě,kdyby Ti Tvoje holka zakázala nosit v létě tílko,aby jiný holky nekoukaly na Tvoje svaly...už na to máš jiný pohled,vid'?
.Být Tebou,tak bych si sní promluvila,jak se cítíš,ale zákazat ji dělát a nosit určité věci,to je prostě moc .Zkus se přes to nějak přenést a být pyšný na no,že máš tak krásnou slečnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.