Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hvizdání v uších a tma

Od: polednice* odpovědí: 14 změna:
Prosím co to bylo?Začátek studený pot.Pocit jako ve svěráku zatmění před očima.Hvizdání v obou uších až úplná tma.Trvalo to půl minuty.Malatnost.Díky za informaci.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

2x

Řekla bych, že jste měla náběh na mdloby. Mě se to občas také stane, např. jako reakce na velkou změnu tlaku. Je fakt, že když už to dojde do tohoto stadia, tak většinou omdlím a pak je dobře. Doporučuji si napít se a lehnout si, nohy nahoru. Pomáhá taky dát si panáka.

axlik*

Panáka rozhodně ne ;)

skye*

Nevím, proč panáka ne. Nemyslím hned vodku nebo něco podobného, já na alkohol ani nejsem. Stačilo něco slabšího a vždycky to pomohlo.

polednice*
hodnocení

Ale že v tomhle stádiu člověk slyší hlasy ale nic nevidí.Je to normální reakce?Nebo je to vážný?Držela jsem se vší sílou týče.Pak jsem měla problém vystoupit.Chodila jsem po hmatu.Si beztak myslel někdo,že jsem opilá.
axlik*

Jojo to se mi přesně dělo..Akorát že já skoro ani neslyšel, viděl jsem tmu, nemoh jsem se udržet na nohou..Pomohl mi horčík a sport :)

Mě se to stalo taky asi v 10 letech když jsem stál s mamkou v obchodě u pokladny. Studený mráz mně projel celým tělem a začlo mi pískat v uších a pak najednou okno. Probudil jsem se,až když mně mamka probrala na zemi.

Od té doby se mi to už nikdy nestalo ,ale asi 3 krát sem měl na to takový "náběh" . Většinou pomůže když si člověk sedne nebo začne chodit a nebo začne něco dělat. Případně když musíte stát na místě a nemůžete si ani sednout ani chodit,tak je dobrý na něco důležitýho myslet,ale v žádném případě nepřipouštětět že se s váma něco děje.

axlik*
hodnocení

2x

Dej si hořčík :) taky se mi to stávalo..

polednice*
hodnocení

Děkuju.Vyzkouším.Neděje se to naštěstí pořád.
des*

Ještě je možný špatný pitný režim,taky to dělá,kór v tram,je tam dusno,těsno.

Jo, to se mi stalo taky několikrát. Jednou v buse (kámoška, co stála vedle mě říkala, že jsem byla najednou bílá jako stěna a měla hrozně moc roztáhlé zorničky) a jednou v obchodě ve frontě (tam si pamatuju jen to, jak jsem pevně držela peníze, aby mi je nikdo neukradl). Prý to mám z nízkého tlaku, tak nevím.. :/

des*
hodnocení

0x

Nedostatečné prokrvení mozku.Chtelo by to doktora,žádná sranda.Bývají zanesené tepny cholesterolem,čistí se to a dokonce je člověk jak nový.Pokud tedy to nevzniklo po použití např marihujanyy,či alkeholu.

polednice*
hodnocení

Ne,ne nic takového.Stalo se mi to v tramvaji.Nic jsem nepožila.Stalo se mi to naposled při braní ATB tak dva roky zpátky.Ale netrpím na to.tohle bylo nečekaná záležitost.

hodnocení

0x

zajdete urcite na neurologii.nekdy muze byt slaba mrtvicka,nebo proste se neco deje v mozku.Chce to vysetrit,aby udelali aspon CT,na magnetickou resonanci musi clovek skemrat,nebo,kdyz uz nevedi co,je to drahe vysetreni.Lepe jit za vcasu,nepodcenovat.

hodnocení

0x

Ještě než začnete běhat po doktorech, kolik jste ten den vypila? *hej*Troška ucpaných tepen a hustá krev, to není dobrá kombinace. Pít, pít, pít!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]