Nejste přihlášen/a.
Řekla bych, že jste měla náběh na mdloby. Mě se to občas také stane, např. jako reakce na velkou změnu tlaku. Je fakt, že když už to dojde do tohoto stadia, tak většinou omdlím a pak je dobře. Doporučuji si napít se a lehnout si, nohy nahoru. Pomáhá taky dát si panáka.
Nevím, proč panáka ne. Nemyslím hned vodku nebo něco podobného, já na alkohol ani nejsem. Stačilo něco slabšího a vždycky to pomohlo.
Jojo to se mi přesně dělo..Akorát že já skoro ani neslyšel, viděl jsem tmu, nemoh jsem se udržet na nohou..Pomohl mi horčík a sport
Mě se to stalo taky asi v 10 letech když jsem stál s mamkou v obchodě u pokladny. Studený mráz mně projel celým tělem a začlo mi pískat v uších a pak najednou okno. Probudil jsem se,až když mně mamka probrala na zemi.
Od té doby se mi to už nikdy nestalo ,ale asi 3 krát sem měl na to takový "náběh" . Většinou pomůže když si člověk sedne nebo začne chodit a nebo začne něco dělat. Případně když musíte stát na místě a nemůžete si ani sednout ani chodit,tak je dobrý na něco důležitýho myslet,ale v žádném případě nepřipouštětět že se s váma něco děje.
Jo, to se mi stalo taky několikrát. Jednou v buse (kámoška, co stála vedle mě říkala, že jsem byla najednou bílá jako stěna a měla hrozně moc roztáhlé zorničky) a jednou v obchodě ve frontě (tam si pamatuju jen to, jak jsem pevně držela peníze, aby mi je nikdo neukradl). Prý to mám z nízkého tlaku, tak nevím.. :/
Nedostatečné prokrvení mozku.Chtelo by to doktora,žádná sranda.Bývají zanesené tepny cholesterolem,čistí se to a dokonce je člověk jak nový.Pokud tedy to nevzniklo po použití např marihujanyy,či alkeholu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.