Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak na hrudi

Od: poradteposim odpovědí: 3 změna:

Hezký odpoledne, posledni 4 dny na sobě strašnou nunavu, pořád bych spal, i sebemenší námaha mě zmůžu. Dneska pocituju takový ošklivý tlak na hrudi a špatně se mi dýchá. Sem jak po šílený kocovině, ale nepiji, sem abstinet. Poradte prosím, co to může být? Nechci jít k lékaři, připadám si jak hypochondr. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

nechci sýčkovat, ale může to být klidně i infarkt, takže šupem k lékaři. *bezim*

des*

Angina pektoris- nemoci.vitalion.cz/...

axlik*
hodnocení

0x

Pokud jsi mladý jako já a není to nemoc, tak doporučuju pořádně cvičit :) já to mýval taky..Nemohl jsem dýchat, bylo mi zle..Musí se chodit běhat, posilovat..Cokoli prostě..Rozšíří se plíce, hrudník a hned se člověk cítí líp..Taky jsem byl za doktorkou a ta mi řekla že jsem hypochondr, ať cvičím :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]