Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním nějaké solidní obchody, kde se dají sehnat za dobrou cenu boty zn. Adidas nebo Nike
Díky za každý tip
0x
No hlavní je, co je pro vás dobrá cena? 500kč 1000, 2000?
Např. Hervis má teď slevy na NIKE ( 900,- ) a ADIDAS ( 1000,- ) iletaky.cz/...
0x
zkuste tuto stránku jsem s nima maximálně spokojen a ty ceny... to nemaj ani ťamani
t youandsport.com/...
špatně vloženo tak tady youandsport.com/...
0x
Pokud vám nevadí loňské modely, tak můžete zkusit outlety. V Praze jsou ve Štěrboholech, pak se dobře nakupuje na Hatích.
já se řídím heslem "nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
I když si koupíte značkové boty, tak málokdy vydrží víc jak dva roky. Takže většinou ty boty končí v reklamaci a většinou vrácením peněz...naposled dvoje boty - botasky a kopačky, stáří 1,5roku a 1 rok, bez problémů na poprvé vrátili peníze, takže ok
Jinak to byl Hervis sport..
0x
Pokud je to na chození tak řada boty nike sportswear a na běhání určitě taky Nike - dobrá bota za zajímavé peníze
0x
Ahoj, doporučuji se podívat tu : svetbot.cz/...
Boty jsou perfektní, taky holduji adidaskám a tady jsem zakoupil již dva páry. Vždy perfektně sednou podle velikosti, kterou si změříš a celá transakce z pohodlí domova. Doporučuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.