Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit za dobrou cenu značkové boty?

Od: toncek* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, sháním nějaké solidní obchody, kde se dají sehnat za dobrou cenu boty zn. Adidas nebo Nike :) prozatím jsem narazil na Sportisimo a A3 sport ;)
Díky za každý tip :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Ve Sportesimu se dá ranrazit na dobré slevy, pak ještě zkusit Tesco, Alber a jiné hypermarkety, ale musí mít akci a když je, tak to stojí za to...

hodnocení

0x

No hlavní je, co je pro vás dobrá cena? 500kč 1000, 2000?

Např. Hervis má teď slevy na NIKE ( 900,- ) a ADIDAS ( 1000,- ) iletaky.cz/...

mikikus*
hodnocení

0x

humanic, baťa, a a a heureka! - heeureka.cz

doplněno 27.05.12 07:39:

heureka.cz/...

tregedo*
hodnocení

0x

zkuste tuto stránku jsem s nima maximálně spokojen a ty ceny... to nemaj ani ťamani *smich* t youandsport.com/...

doplněno 27.05.12 10:52:

špatně vloženo tak tady youandsport.com/...

karjala*
hodnocení

0x

Pokud vám nevadí loňské modely, tak můžete zkusit outlety. V Praze jsou ve Štěrboholech, pak se dobře nakupuje na Hatích.

ben*

já se řídím heslem "nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"*smich* I když si koupíte značkové boty, tak málokdy vydrží víc jak dva roky. Takže většinou ty boty končí v reklamaci a většinou vrácením peněz...naposled dvoje boty - botasky a kopačky, stáří 1,5roku a 1 rok, bez problémů na poprvé vrátili peníze, takže ok*smich* Jinak to byl Hervis sport..

martinaa*

Tak to jste asi natrefil na nějaké šmejdy... mě drží botasky Nike už 6 let, a nedám dopustit na Mustangy, minimálně 4-5 let vydrží, a to při častém nošení:)

doplněno 13.09.12 10:26:

Pardon, 9 let. Resp. od druháku na střední.

preteq*
hodnocení

0x

Pokud je to na chození tak řada boty nike sportswear a na běhání určitě taky Nike - dobrá bota za zajímavé peníze

dokecik
hodnocení

0x

Ahoj, doporučuji se podívat tu : svetbot.cz/...

Boty jsou perfektní, taky holduji adidaskám a tady jsem zakoupil již dva páry. Vždy perfektně sednou podle velikosti, kterou si změříš a celá transakce z pohodlí domova. Doporučuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]