Nejste přihlášen/a.
Ahoj všeci, jemi 15 a chtěla sem se zeptat jedu na měsíc do lázni do Klímkovic po gynekologické operaci vaječníku a pořád přemýšlím co si sebou sbalit. Napadají mě hygienické a takové věci. A co dál? Jáke to tam je na tých procedurách? Předem děkuji za každou odpověd.
V Klimkách jsem byla loni. Na pokojích jsou koupelny se sprchou a WC, takže není třeba župan. Ručníky i mýdlo se fasují, toaletní papír také. Lázně jsou mimo město nebo vesnici mezi lesy. Vycházky a aktivity jsou v areálu lázní. Všichni chodí ve sportovním. V hlavní budově jsou koncerty a výstavy, všichni jsou oblečení napůl ve sportovním, protože většinou mají hole a jsou na léčení pohybového aparátu. Moc dobře tam vaří, výběr je z několika jídel. Lázně jsou kouzelné! Budovy z dálky vypadají vesele, jako nějaká výletní loď. Dětská léčebna je od hlavní budovy pár metrů, v parku. Houfy dětí se sestrami ve stejnokrojích se při takových příležitostech také vyskytovaly, ale všichni vyli vždycky v tričkách a plátěnkách nebo v džínách. Větší děvčata byla namalovaná a pěkně učesaná, příjemně voněla. Asi mají dost času se na vycházku připravit. Vezmi si nějakou taštičku nebo kabelku, ať máš do čeho dát peněženku a pár maličkostí na vycházku, na zmrzlinu. A také nějakou plátěnou tašku nebo batůžek na ručník, plavky a potřeby na procedury.
Moc se mi tam líbilo a hodně mi lázně pomohly. Přeji ti fajn partu děcek, krásné počasí a všechno tak, aby se ti tam líbilo. S rodiči se dohodni, mohou přijet na výlet a dát si pár bazénu a zmrzku a udělat si pěkný víkend. Je tam nádherně.
Moc děkujuza odpověd popravdě jak sem se dívala na fotky tak sem se začala hodně těšit...podle fotek a tak co sem tam četla a viděla a slyšela od známých co tam byli tak se mám na co těšit......Doufám že mi tam též pomůžou protože sem po těžké operaci od unora a pořád to dost bolí a doktoři mi řekli že je všechno v pořádku takže hodně spoléhám na ty lázně...Nějaká taštička mě vbc nenapadla si vzít takže je to dobrý nápad
... Doufám že narazím na dobrou partu tam, protože upřímě řečeno by se mi tam nechtělo strávit 28 dní o samotě max ze svou spolubydlící ale to si myslím že nehrozí...
...Tak ještě jednou děkuju
Ahoj,
do lázní se zabal jako na jakoukoli dovolenou. Tedy dostatek oblečení do veškerého počasí, také pohodlné oblečení "na doma", hygienické potřeby, nějaké knížky na krácení času, přezuvky. Nevím, jak to chodí přesně tam, kam jedeš, takže zkus zjistit, třeba na webu sanataria/ubytovacího zařízení, jestli vám tam poskytují župany a osušky a pokud ne, vezmi si i župánek a počítej s víc osuškami, abys měla nějakou pro sebe na pokoji, nějakou na procedury atd.
To bude nejlepší.
Taky nezapomeň na plavky. A pokud máš foťák, přibal ho, poznáš spoustu nových kamarádů, tak ať máte vzpomínky Jinak co se nikdy neztratí, jsou karty
A nebo kartičky z aktivit, není potřeba táhnout celou desku a krabici, to se dá nakreslit na papír, nebo jen dělat čárky týmům bez herní desky. Ale té srandy kolem pantomimy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.