Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

hormonalni telisko

Od: annettka odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat mam tři měsíce hormonální tělísko, teď naposled co jsme se s manželem milovali tak mi řikal, že ho nahmátne prstem. Ale při normálním stylu ho prý necítí. Tak by mě zajímalo jestli je normální že ho našáhne. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

1x

To tělísko je v děložní dutině a nahmátnout nejde. Na jeho dolní konec je však navázané vlákno, které ční z ústí děložního čípku (tahem zaň se pak tělísko vytahuje ven), a to nahmátnout jde. Vzpomínám si na dobu, kdy byla ta vlákna ještě dosti tuhá a píchala do ...víte čeho.

annettka
hodnocení

No právě já jsem si řikala že když je to takový tuhý, tak že to musí být to tělísko.Takže nemusim šílet a chodit s tím hned k doktorovi?

pecenkav*

Dost dobre nechapu, proc se lidi ptaji na takovehle veci tady na poradne, kde se stejne vetsinou dozvi jenom nejake nazory, ktere muzou byt pravda, ale take nemusi. Zbytecne s tim ztraceji cas a pak uz muze byt na navstevu lekare pozde, uz z toho muze byt dost veliky problem, jako treba v tomto pripade tehotenstvi.

Co brani tomu, aby jste si dosla rovnou k doktorovi a mela jistotu, ze je to v poradku?

pokud si dobře pamatuju tak ty draty jsou přivazane na těch přičnych častech na kterych to vlastně drží v te dutině... při zatažení se to tělísko poskládá a vytáhne.. jinak by to bylo jak rvát rybářský háček a asi by to nedopadlo dobře..jinak pokud citi tělísko tak to rozhodně dobre není... mohlo vám vyjet... pokud jen ty dráty tak je to ok...partnerka to má taky a nikdy neřikala že to tělisko nahmatá...jen ty dráty.. nedavno ji zkratili ještě víc ty dráty tak už nenahmatá ani je...

hodnocení

0x
Normální to je. Děložní krčekse během cyklu zvětšuje a zmenšuje takže někdy jde nahmatat koneček tělíska a jindy je schovaný.

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, je. Mám jako HA kroužek a také se dá nahmátnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]