Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být těhotná?

Od: obrazek* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Jsem na pokraji zhroucení, je mi 18 a kamarádce 15, vyspali sjem se spolu. Použili jsme kondom, ale mám strach, že by mohla být těhotná. Ani nevím, jestli jsem se udělal, ale jestli ani, byl jsem už asi z pochvy venku. Chtěl bych se zeptat, jestli by mhola být těhotná? Jak to pozná? Jak to zjistit na 100%? Koncem píštího týdne má mít nestruaci. Mám strašný strach. V pípadě, že by byla těhotná a já dítě nechtěl a ona ano, co dělat? Mám nějakou šanci se z toho vykroutit? Děkuji moc za pomoc.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

PROČ tak plašíte, máte nějaký důvod (kromě mizivé možnosti selhání nepoškozeného kondomu) věřit, že kamarádka otěhotněla? Hlavně klid a situaci řešte, až nastane a pokud vůbec nastane. Pokud nedostane menstruaci třeba ještě týden po očekávaném termínu, taky to nemusí nic znamenat (v 15 nemá ustálený cyklus) - ale tou dobou budete na prášky, tak ať si udělá test, nebo radši dva, ať se uklidníte. Příznaky těhotenství mohou být úplně stejné jako před menstruací - citlivá prsa, únava, chuť k jídlu, nevolnost. Jediné, co Vám stoprocentně potvrdí těhotenství, je gynekologické vyšetření. Pokud těhotná je a dítě chce - máte smůlu, vycouvat z toho nemůžete. Byla by to hnusná sviňárna a zbabělost! Užít si, to jo, nést následky, to ne - sakra, to jste chlap?! Kdo souloží, musí být připraven nést odpovědnost, navíc jste plnoletý, tak snad byste mohl mít dost rozumu na to, abyste si to uvědomoval sám!

PRAVDĚPODOBNĚ těhotná není (pokud jste nám nic nezamlčel), takže klídek, seberte se, nadechněte se a příště si rozmyslete, jestli chcete spát s kamarádkou, když nejste připravený na následky. Nebo to snad byl Váš první sex?

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím pokud byl kondom v pořádku tak těhotná nebude. Jinak kupte těhotenský test, ale nefunguje to hned.

obrazek*
hodnocení

V pořádku snad byl, při rozdělávání jsem ho neporušil, i po souloži jsem koukal a protržený mi nepřišel, akorát na něm byla bílá tekutina z kamarádky.

obrazek*
hodnocení

A kondom nebyl nový :/ Bylo by tedy možné z otcovství nějak vycouvat?

poiu*

A kondom nebyl nový

To znamená, že byl již někdy použitý?!

pb®

Kondom nemusi byt uplne novy, staci kdyz je v zarucni dobe a kdyz ho clovek netaha dva roky v penezence, nenechava v prihradce auta atd. Z otcovstvi vycoucat nelze.

obrazek*
hodnocení

Ok, děkuju.
Byla by ještě ěnjaká žena ochotna mi napsat, jak se pozná, že je těhotná, kdy dělat těhotenské testy apod.? Menstruaci má konce píštího týdne. Děkuji.

krkovicka*
Jestli je dívka citlivá pozná to.Jiný stav je jiný stav.je to takový pocit kdy máte vnitřní radost.Pachuť v puse(po kovu-mince).Vadí vám pachy z vonavek.Citlivý a trnouci prsa.Napětí v podbřišku.Máte chuť ochutnat něco co byste normálně ani do pusy nedal.Přílišná únava.Mastici vlasy.
To vše v prvním trimestru.Ne po týdnu...
samadoma*

tak jako je miliony žen ,tak je milion různých příznaků ,které se objevují individuálně (ne třeba všechny a ne u každé ). Já byla těhotná třikrát ,a dá se říci ,že každé mé těhotenství bylo zcela jiné. První příznak ,kdy by holčina měla zpozornět ,je už zminovaná menstruace ,a to když se nedostaví týden při jinak pravidelné periodě.Po tomto čase už vám zafunguje spolehlivě i tes z lékárny ,i když tam píšou ,že je možné ho použít už v den očekávané menzes ,nedělala bych to ,byly by to vyhozené peníze.Na začátku ranného těhotenství ,může být hladina HCG (hormon ,který produkuje tělo těhotné ženy) velmi nízká a test ji nepozná ,s přibývajícími dny hormonu přibývá ,takže když si test udělá po týdenním zpoždění menzes ,myslím že to bohatě stačí na potvrzení nebo vyloučení těhotenství. Jinak ,pokud by byla těhotná ,není snad třeba připomínat ,že musí jít k lékaři ,at už by se rozhodla jakkoli. Jinak mezi ty první příznaky kromě vynechání menzes - může mít neobvyklé chutě (více na sladké ,nebo na kyselé ,já osobně jsem byla schopná kombinovat vše dohromady ,co se dalo sníst*smich*) ,může být více unavená nebo spavá i přes den ,prsa jsou napjatá a mohou bolet,ale taky může být všechno skoro stejně ,jakoby těhotná nebyla .

Jinak z otcovství se opravdu nevykroutíš ,pokud by tě tedy matka jako otce neudala (což by ale škodila hlavně materiálnímu zabezpečení dítěte ,a to bych jí neradila ani já ani spousta jiných určitě) ,pokud tedy opravdu nechceš být ještě tatínkem ,nezbývá než důkladně zabezpečit antikoncepci (a ano ,věk na to nemáte ani jeden ,aby jste byli rodiči,jsou takové případy ,ale věř mi ,nemají to lehké a nikdy mít nebudou)

obrazek*
hodnocení

Jak je to s neplodnými dny?

skye*
hodnocení

0x

A jak jste na ty pochyby vůbec přišel? Co se týká zjištění, také záleží na době, kdy jste styk měli? Občas se stane, že žena dostane menstruaci i v době, kdy již těhotná je, takže na 100% bych na to nespoléhala.

Pokud by však těhotná byla a jako otce Vás uvedla, "vykroutit se z toho" rozhodně nemůžete.

janamm*
hodnocení

0x

a co pilulka PO?

jirkamx*
hodnocení

0x

je třeba si zvykat.chce to klid,myslím,že je vše v pořádku.za pár let ani kondom používat nebudete.

obrazek*
hodnocení

Ano, bylo to "poprví".
Ještě se chci zeptat, kdy těhotenský test použít? K pohlavnímu styku došlo včera. Děkuji.

krkovicka*
Nejdřív tak za 4-5 týdnu.Jestliže má dostat menstruaci příští týden,dostat jí může i když by byla těhotná.Spermiím trvá i dva dny než doputuji k vajíčku a oplodní Ho.nejjistější to má dívka z krve.Těhotenství se tak zjistí už po týdnu od styku.Kdyby měla obavy ať jde na gynekologii.
obrazek*
hodnocení

Ona obavy nemá, spíš já.

skye*

Jste myslím trochu poranoidní. Jestli budete takhle vyvádět po každém styku, tak se za chvíli dostanete do blázince a raději byste souložit vůbec neměl :)

obrazek*
hodnocení

poslední otázka, může z holky vytékat bělavá tekutina? Něco bylo na kondomu.

poiu*

Kristovy rány! Pokud byl kondom neporušený, tak se Vaše sperma nemohlo nijak do dívky dostat. Než jste "na to" skočil, tak jste si měl přečíst alespoň teoretické základy pohlavního styku.

krkovicka*
Ano.jinak by jste se neprorval dovnitř:) proboha něco si o tom přečtěte pak provadejte styk:)
martinaa*

Nechci být hnusná, ale proč souložíš, když o tom vlastně skoro nic nevíš? Takových frajerů už bylo, a pak pozdě bycha honili, když byla přítelkyně těhotná. Málem ani nevěděli, že holka opravdu neotěhotní, když jí dají pusu.

Ano, bělavá tekutina u holky je normální. Raději si ale teorii sexu nastuduj, abys nebyl vyklepaný při každém "vrznutí". Pak se vám může lehce stát, že do toho spadnete, ani nebudete vědět jak, protože o styku jako takovém nic nevíte.

obrazek*
hodnocení

Tak na 101% vím, že kondom není protržen!

hodnocení

0x

Buď v klidu,pokud nebyl kondom porušen,nic se nestalo,ledaže by ti sklouzl ještě v pochvě,což je dost nepravděpodobné.Jinak k oplodnění dochází v období plodných dnů a bez ovulace není z biologického hlediska otěhotnění možné.Ale jinak chápu tvé obavy,v tvých letech jsem plašil stejně:)

ladaadal*
hodnocení

0x

Vykroutit se z otcovstvía?, kriste pane, kde to žijeme? *zed**zed* Jo, je to děsně jednoduchý. S tvým přístupem zajdi do obchodu, kup si pistoli ráže cca 9mm (míň radši ne) , jeden náboj a až vylezeš z toho krámu na ulici, prostřel si hlavu, protože s tvým uvažováním si nic jinýho nezasloužíš. Jak se chceš vykroutit? Co ta holka? Když jsi na ni vlez, tak jsi k ní snad něco cejtil, ne? Nebos jí snad zaplatil a brali jste to oba jako obchod?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]