Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest jazyka a krku

Od: lukasss* odpovědí: 6 změna:

Je mi 22 let.A už tak 14 dní mě trápí bolest v krku.Jakoby na krku u mandlí.

Cítím jakoby se mi tam něco přetrhlo.Jeden den nemůžu polykat a druhý den je to zase v pořádku.

Do toho se mi udělali 3 afty a mám bílý povlak na jazyku.A pořád se mi tvoří sliny.Žádné horečky nemám.

Stále čekám ,kdy to přejde.Prosím nevíte někdo co to může být?

Děkuji moc za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Může to být třeba streptokoková nákaza, nebo i angína (nemusí u ní být teplota), plíseň, nějaká zanícená tržná ranka a dalších 10 věcí. Samoléčba v tomto případě moc nepomůže, protže nevíme, zda máte v krku bacily, viry či něco dalšího. Skočte si na ORL, když řejnete, že je to akutní, vezmou Vás snad na počkání (ale fofrem, je pátek), případně Vás objednají hned na pondělí a do té doby to musíte vydržet...

luksss
hodnocení

Ano hned v pondělí si tam skočím.Moc děkuji za radu

To je rozumne,napiste jak to dopadlo.

lukasss*
hodnocení

Tak po výtěru mi doktorka řekla ,že mám v sobě nějakou bakterii.

Dostal jsem antibiotika a týden doma. Děkuji tedym oc za rady

To je dobre ze se na to prislo.

hodnocení

0x

zkocte si na vyter.Nevim nac cekate,pokud nejaka streptok.,tak muzete pokazit i ledviny.Nekdy ani nemusi bolet v krku.pOkud nic dle rozbopru nenajdou,tak hajdy na ORL,aby tam neco videli.

doplněno 25.05.12 16:34:

Taky muzete mit afty v krku,jde o infekci,tak pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]