Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení z krku?

Od: n3ss3r odpovědí: 6 změna:

Dobrý den asi 3x do týdne vždy po ránu cítím v ustech krev mam dojem ze je to jakoby od mandlí protoze z dasni mi netece ani z nosu kdyz smrkam tak tam nic neni

je mi 21 let a jsem nekurak

jine obtize nemam teba zvetsene uzliny nekaslu ani spatne nepolykam

co by to mohlo byt ma nekdo podobne problemy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zajdete na ORL.

Asi pro dobrý pocit opravdu k lékaři. Může to být leccos, třeba nějaký výrůstek v krku nebo v jícnu, který se dráždí procházejícím jídlem a nebo i malý nádorek. V každém případě by to chtělo zkontrolovat lékařem.

hodnocení

0x

Není to náhodou tím že se ve spánku omylem kousnete do tváře? Mě se to občas stává.
PS.: Nemyslím žádný velký kousanec. Většinou je to jenom malinký škrábanec.

fran
hodnocení

0x

...Dojem nebo fakt? Citlivá dáseň s malou nehojící se rankou, klidně někde vzadu v puse...? Nějaký zub nebo dáseň nepatrně hnisá do dutiny...Taky to může být chuť jenom připomínající krev, máme v těle asi 10000 bakterií, každé produkují své "vůně"...

n3ss3r
hodnocení

Zdravim ja myslim ze ze zubu to neni kdyz polykam tak to citim uplne v krku jakoby a v use mam

Kloktejte si salveji a 1 salek denne vypijte,treba jen nejake bakterie.na ORL pro jistotu take.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]