Problém s erekcí po antidepresivách?

Od: Datum: 24.05.12 17:15 odpovědí: 13 změna: 26.05.12 13:27

Ahoj,mám takovej dost velkej problém.Je mi 30 a po nějakých problémech jsem začal užívat antidepresiva a mám po nich (doufám že po nich) problém s erekcí.A to jak s udržením,když už se stane,tak vůbec s dosažením erekce.Celkově sem vlastně úplně ztratil chuť na sex.Dost mě to trápí,před tím sem měl sex hodně rád a nedělal mi problémy,mohl jsem prakticky denně a teď sem skoro impotent,funguju jen na práškách k podpoření erekce,které se dají legálně koupit na internetu,ale je to celkem drahá záležitost...Nemáte s tím někdo zkušenost nebo radu,co by mi mohlo pomoct? Dost mě to trápí a už nevím co s tím...díky za jakoukoli radu...


avatar
Upozornění
Tato otázka je 5 let bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: axlik*
Datum: 24.05.12 18:43
 

Tak když vás to trápí tak si dejte antidepresiva ne? :D já to řikám pořád, prášky člověka akorát ničí..Vysadil bych je a bude pokoj ;)

 
Od: jirka001
Datum: 24.05.12 18:54
 

Nevíte proč je beru,tak se nevysmívejte,zabil sem člověka,né vlastní vinou,skočil mi pod auto,tak si nechte tydle svý rádoby vtipný komentáře pro sebe ju;)

Od: axlik*
Datum: 24.05.12 21:34
 

To je mi líto, nedávno tu ovšem psala dívka, že chce brát antidepresiva protože se bojí bouřky, takže se k tomu stavím takto...Přeji brzé uzdravení!

 
Datum: 26.05.12 13:10
 

Axlik.prominte,ale kdo nezazije deprese,at o nich nemluvi.Ono i bat se bourky,muze byt velice vazna vec,pro psych.nemocneho cloveka.

 
Od: poiu®
Datum: 24.05.12 18:49
 
avatar

Ahoj, ano, zřejmě je Váš problém způsoben antidepresivy. Myslím si, že jinak (kromě vysazení léků, což byste ale musel konzultovat s lékařem) než podpůrnými prostředky se Vám erekce nevrátí, bohužel.

 
Od: askmenow*
Datum: 24.05.12 19:25
 

Konzultujte to s lékařem, co vám předepsal antidepresiva, zda to může být vedlejší účinek a či by vám je nevyměnil za jiné.

Jinak ale poruchy erekce mohou být způsobeny stresem, možná ve vás něco, i přes prášky, přetrvává.

 
Od: nakedangel
Datum: 24.05.12 19:30
 

Souhlasim s konzultaci lekare. Navic dle meho nazoru jsou volne prodejne prostredky na podporu potence "slaby odvar", takze mozna jde jen o placebo efekt a je to v hlave.

 
Datum: 24.05.12 22:42
 
avatar
Antidepresiva váš mozek přepnou do "nouzového" režimu. Zmírní vaše úzkostné stavy po nehodě, ale na druhou stranu také pocity štěstí a potenci. To musíte vědět jenom vy, jestli jste se s osudným okamžikem vyrovnal a lékař může začít s postupným snižováním dávek a ukončením léčby. R.
 
Datum: 24.05.12 22:57
 
avatar

A v příbalovém letáčku těch léků není napsáno, že by antidepresiva, co užíváte, měla vliv na erekci? Asi tak, je pravděpodobné, že antidepresiva nebudete brát celoživotně, nějakou dobu určitě, možná se ta doba protáhne ne na měsíce, ale i na rok. Podle toho, co jste psal, to asi bude pro vás těžké se s Vaší situaci vyrovnat. Pokud nebudete antidepresiva brát, budete mít deprese, erekci kvůli tomu taky asi až tak velkou mít nebudete, takže to by bylo z bláta do louže. Neléčenou depresí se můžete dopracovat až na hřbitov. To byste asi nechtěl, že. No nevím, ale ty patáky z internetu - jsou bezpečné? Abyste si kvůli chvilce slasti nezkazil zdraví. Máte-li stálou partnerku, určitě o vašem problému ví a je-li aspoň trochu rozumná, bude shovívavá. Pokud na vás tlačí, tak je to s prominutím trubka. Vy totiž pravděpodobně máte nějaký ten posttraumatický syndrom (no jestli jste přejel člověka) a vy si to musíte v sobě nějak zpracovat, odžít, zapomenout, vytěsnit z hlavy a žít dál. Erekce a psychika - to spolu velmi úzce souvisí, takže se nedivte, že to nyní až tak nefunguje. Zkuste netlačit tak na pilu, časem se to všechno určitě poddá, ale chce to opravdu ten určitý čas.

 
Datum: 25.05.12 06:22
 

Tohle by jste mel rici,predevsim u lekare,ktery vam antidepresiva pise.zvazi to a napise jine,ktere budou vk teto oblasti setrnejsi.Stava se to,tak se nebojte rici lekari,nebudete prvni ,ani posledni s timto problemem-z leku.

 
Od: drejdl*
Datum: 26.05.12 12:14
 

Ano, problémy s erekcí tam jsou typicky. Navíc i porucha ejakulace - ta přichází jaksi "plíživě" a nepozorovaně, takže pozor, pokud praktikujete nechráněný sex. Jinak ten problém s erekcí přejde po vysazení antidepresiv, sám jsem si to vyzkoušel před lety, když jsem měl problém podobného kalibru jako Vy. Poraďte se s lékařem, který Vám lék indikoval, je jich několik skupin a dají se třeba vyměnit za jiné. Hodně zdaru!

 
Od: polinek*
Datum: 26.05.12 12:44
 

,no je všeobecně známé ,že veškeré sedativa jsou uklidňující a čili vám to tenhle stav přivolá. Navíc,,jak nosíte v sobě něco co vás trápí tak se nedivte. Sežeňte si semínka KOTVIČNÍKU! A z toho čaj Pčečtěte si to na PC.

 
Datum: 26.05.12 13:27
 

JIrko,chodite na terapie-psycholog?Vite,ono pokud trpite depresi z nejakeho traumata,tak doufejme,ze je to lecba docasna.Na druhou stranu diky utlumu,se se zazitkem nemuzete moc poprat.Terapie zpociva,ze kdyz si znovu vypravenim,prozijete c,co se prihodilo,tak lepe zpracujete a vyrovnate se,nebudete zit s pocitem viny.existuji i metody jako akupunktura,ktere dokazi zlepsit stav.rTohle je jen o utlumovani a zadne smireni neprijde.Na vasem miste bych zatim leky brala,ale domluvila se o moznych jinych,nebo slabsich a zaroven bych se zacala lecit-jehlicky,dale kineziologie.To jsou vsechno veci,ktere mam odzkouseny a vrele doporucuji.cotakhle hospitalizaci,zkousel jste?Nemyslim blazinec,ale existuji odd.kde s vami provadi terapii denne a muzete normalne ven po programu.verte,ze se srovnate a nebudete do budoucna leky potrebovat.Leky vse zbrzduji,presto,ze vam ulehcuji.Neco je jineho,kdyz deprese,prijdou z cista jasna,nevi se ani proc.Jsou lide,kteri prijdou osve deti,to si myslim,ze je nejbolestivejsi vec a musi zit,smirit se.Mame takovy pripad v rodine,sice to uz neni nikdy takove,ale jde se smirit,ze je to k ziti.mOzna ze by jste mel Jirko zapremyslet o postupne zmene lecby.Po dobu terapii vam bude hur,ale prave proto,aby mohlo byt lip.Uz jste nekdy slysel o kineziologii?Chce to vyzkouset a uvidite sam.

 

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.