Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to ještě šanci?

Od: noobi* odpovědí: 2 změna:

Od začátku.. byl sem s kamarádem na vodnici on tam přived ještě 2 jeho kamarádky, normalně sme kecali atd.. pak den později mi jedna napsala, shodou nahod ta co se mi i líbila :) ..tak sme si začli psát pak sme šli parkrát ven.. k pusám a tak jsme došli ..nic vážného, pak sme si zase psali a ona řekla že ji připadá jak bych se jí bál.. něco natom bude.. když sem s holkou pokaždý ji nechám ať začne.. já sám mám strach nebo co to bude. Pak naposledy sme byly venku v pátek, bylo to slabší než ostatní dny.. jestli čekala kdy už se konečně ujmu nějaké akce nevím. Od té doby to jde z kopce (aspoň mi to takle příjde) jindy psala sama, teď sem jí psal 2x já a přišel mi od ní ten přístup takový chladný ..žadne smajliky atd.. a pak že po chvili musí jít..

a to je ten problém.. jsem paranoidní nebo už nechce čekat na zázrak? až se konečně pohnu..

Mám ji napsat a narovinu se jí zeptat? Nebo zkusit jestli ještě pujde ven a konečně se pohnout zmísta. Děkuju za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

1x

Nebuď blbej a nezahoď šanci strachem z ničeho..Životní zkušenost...

ga*
hodnocení

0x

Že nepíše jak jsi byl zvyklý ještě nemusí nic znamenat. I takové ženské problémy dokáží udělat své.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]