Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodit s kamarádkou?

Od: petan18 odpovědí: 9 změna:

Zdravim

Mam dobrou kamarádku a rád bychs ní chodil ale nevim jak to načnout aby se vztah prohloubil a něco víc..

Jenže já jsem takovej že nedokážu upoutat její pozornost a hnout s tim.

Prosimvás poraďte mi ják na ní?

Děkuju za ochotu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud je to dobrá kamarádka, tak se s ní dá mluvit naprosto o všem. S dobrou kamarádkou se dá bez problémů probrat i toto téma.

petan18
hodnocení

Ona je dobrá kamarádka dokonce jsme se několikrát navzájem společensky unavily měl jsem jí skoro v kapse ale vždy se to něak nepovedlo cizím vlivem ale obávam se že debata o pohlavním styku není to pravé ořechové nerad bych se u ní zapsal jako pedofil...

kolik je tobě? kolik je jí? já myslel že s ní chceš mít vztah, ne sex! *zed*

petan18
hodnocení

Chci mít s ní plnohodnotnej vztah né jenom na večer ..

no podle předchozího komentáře to tak nevypadá!

ladinpraha*

Ono to s tou dobrou kamarádkou nebude tak horké, protože takhle se o dobré kamarádce nejen nemluví, ale ani neuvažuje. Tobě nejde o vztah, ty ji chceš prostě jenom dostat. A od takových "kamarádů" radši dál.

hodnocení

0x

Zdravím. Peťane, diskuzí na téma jak jí získat, zde bylo již hodně. Můžete se do nich podívat a být bohatší o rady další. Kamarádku pozvěte na procházku, zmrzku apod. Příjemně se na ní usmívejte, pohledem jí dávejte najevo, že se Vám líbí. Pochvalte jí účes. Tím jí zaujmete a dojde jí, že o ní máte zájem. A pak už jen řekněte , že jí to moc sluší. A jestli by neměla chuť, dát si s Vámi někde právě tu zmrzku. Uvidíte, jak zareaguje. Ale možná, že už na to čeká delší čas, než se vyslovíte,či něco navrhnete. Takže to udělejte. Přeji Vám úspěch.

penn666
hodnocení

0x

dám ti radu nikdy nechod s kakaradkou jinak uz to pak nebude dobra kamaradka :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Kamaradek můžeš mít habaděj.Pro udržování kondice ,jak se říká.Zkus na to jít jinak a hlavně se jí zeptej zda s tím souhlasí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]