Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,stala se mi taková věc,seznámil jsem se se ženou,všechno probíhalo jek mělo a po několika schůzkách sme skončili v posteli.Vše bez problému,ale po chvilce styku se začal šířit silný zápach z přirození mé partnerky,který vše ukončil.Žádné zdravotní potíže u sebe nepozoruji.Má otázka,mám se obávat nějakých vážnějších problémů a vyhledat pomoc lékaře? Nebo je to něco,s čím mi pomohou třeba jen v lékárně?Děkuji moc za všechny rady...
Dobrý den. Zřejmě jde o infekci a tu mohla přenést i na Vás. Měli byste se dát vyšetřit oba dva a přeléčit to. Více se dozvíte třeba zde: livedoctor.cz/...
Zatím žádné potíže ani pozorovat nemůžete, na to je moc brzy. Možná - jak je psáno výše - to bylo jen čuně, ale možná Vás nakazila třeba chlamydií apod. Ty způsobují výtok, zápach. Nechci strašit, ale dneska nevíte ani u partnera, co v sobě má, natož u neznámé osoby. Navíc se jedná o velmi častou nákazu.
Mohlo se jednat i o kvasinkovou infekci, ta se také ozývá zápachem. I ta je přenosná na muže.
Za plus minus dva tři týdny se třeba zrovna chlamydie projeví chlamydie-chlamidie.cz/.... U kvasinek max. 5 dní pohlavni-choroby.cz/....
Po těch třech týdnech až měsíci bych, být Vámi, zašla za urologem na stěry z močové trubice a krev. Jistota je jistota.
jednou jsem musela být na místě, kde byl slyšet hovor několika mužů. Probírali sex a hodnotili ženy. A došla řeč na jednu, určitou, kterou všichni znali a asi to byla veselá paní, protože s ní spali všichni. A ti chlapi se shodli na tom, že podivně byla cítit, měla zvláštní vůni. Jeden muž to povídal s odporem, druhý s obdivem a rajcem. Prostě to nemusí být hygienou. Každý voníme někomu a jinému smrdíme. A máme svůj pach a sebelepší mýdlo nebo sprej to nezmění.
Ahoj,díky všem za rady a pomoc.Ta žena určitě šmudla není,dbá o sebe a hlavně těsně před aktem vylezla ze sprchy,kde nějakou dobu pobyla.Ten pach rozhodně nebyl nic přírodního,spíš takovej nezdravej,přirovnal bych to ke kazícímu se masu,v každým případě je to již dýl jak měsíc,takže co nejdřív mažu k doktoru,ať mám klid,už to mám naplánovaný.Ještě jednou díky moc a pak dám vědět,jak jsem dopadl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.