Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch , kteří už byli v Aquapalace Praha v Čestlicích jaká tam je teplota vody? Já jsem totiž hroznej zmrzlík a bojím se, že tam budou bazény třeba jen s 20 stupni :/ jak to tam je? Díky za odpověď!
Teplota vody je tam příjemná. Velice fajn je plavat dokola tou řekou, která Vám pomáhá a pomalu Vás unáší. V jeskyni v tropech jsem si připadala jak játrový knedlíček v polévce. Tak teplé, že jsem tam dlouho nevydržela.
Nepříjemný pocit je maximálně ten, když se z vnitřních bazénů jdete vykoupat do venkovních. To je pak opravdu změna! Ale to teď v zimě nehrozí.
Jinak je to tam bezvadné, měli jsme celodenní vstupenku a večer se nám ani nechtělo domů. Vyzkoušela jsem úplně všechno, kromě toho trychtýře, toho bych se opravdu bála. Úžasná je divoká řeka, 2 x jsem se málem utopila. :D
Pěkně si to užijte, uvidíte, že budete spokojená. Kdyby to nebylo tak drahé a tak daleko od nás, byla bych tam namočená aspoň 1 x týdně. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.