Nejste přihlášen/a.
Od 15 let jsem pracovala jako prodavačka za minimální mzdu.Teď mám důchod-taky minimální. Pořád přemýšlím jak si přivydělat,ale prodávat už nechci, skoro 40 let za pultem už stačilo
.Přemýšlím o nějaké zajímavé činnosti vhodné pro důchodkyni, za kterou by byla nějaká korunka.Poradite?
Moje otázka vůbec nebyla myšlena tak jak jí většina z Vás pochopila,že si hledám práci, vůbec nechci ubírat pracovní místa těm co pracovat musí.Už jsem se napracovala dost a většina mého pracovního života se odehrávala v době kdy se pracovat MUSELO a žádné Pracovní úřady nebyly.V otázce mám napsáno,že hledám zajímavé činnosti a ne práci.A děkuji těm,kteří mne pochopili a nabídli príma nápady jako např prodávat výrobky na Fleru nebo zůčastnit se komparsu,protože takové nápady jsem měla na mysli
Vzhledem k tomu,že je málo práce tak bych důchodce ze všech (tj jakýchkoliv pracovních pozic) propustil.Proč by si měl důchodce,byť s důchodem 7000kč (to má moje matka za celoživotní dřinu v kravínech a teletnících) přivydělávat,když mladá práceschopná žena s rodinou sedí doma jen za zdravotní pojištění a rodina žije jen z deseti tisíc co vydělá manžel?
Žel to není o výši důchodů ,množství pracovních pozic atd,ale jen a jen o hladovosti politiků!
Kolik vás je v bytě. Požádejte o příspěvek na bydlení. Ale nejdříve koukněte, jestli se vejdete. kurzy.cz/... dětí je taky fajn.
Díky za odpovědi.Asi jsem to špatně napsala,nemyslela jsem žádnou práci uklízečky,prodavačky a pod.To ráda přenechám těm co musejí pracovat.Myslela jsem něco co jsem si nemohla dovolit,když jsem pracovala-něco zajímavého ,jen tak pro zábavu ,abych se nenudila a nějaká korunka se vždy hodí.Třeba tu Sportku nebo ...no pořád přemýšlím
Oslovte komparzní agentury, třeba si nechte poradit od Jiří Maria Siebera (to je herec) na castingoveagentury.cz/...,
Co takhle venčení psů zaměstnaným majitelům. Jestli je to práce zajímavá, to záleží, jak pro koho.
není jak být v důchodu,,,konečně nemusím vstávat v půl 4 ráno a člověk se musí snažit aby vyšel s tím co má. Raději vše oželím .A dělám to,co mne baví. Ani za 50 000 na měsíc. bych pracovat nešla. Dneska není ani práce hajzl báby,,tam vás někdo okrade o ty drobné a doplňovat regály ne! Někomu hlídat dítě ještě ,,,,,ale zase vše už člověka blokuje časově.Tak se seberu a jdu si kdy chci a kam chci. KONEŇĚ...
Co hlídání dětí? Nějaké slušné rodině, třeba byste je vyzvedávala ze školy, dělala s nimi úkoly... Někdo ve vašem věku také bere úklid, uklízí v jedné, dvou domácnostech, pár korun z toho je, ale nevím, zda byste byla ochotná takovou práci dělat. Pokud jste velmi šikovná švadlenka, krásně háčkujete, nebo něco takového, můžete také zkusit prodávat své výrobky, ať už na internetu (fler), nebo jinde. Nebo nabízet drobné úpravy a opravy oblečení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.