Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny! Chtěl bych Vás zeptat na takovy problém, který řešíme s přítelkyní. A nevím zda je chyba ve mě nebo v něčem jiném. Jde o to: vždy když se milujeme, předehra, samotné Milování je úžasné. Když má přítelkyně orgasmus, nebo se uděláme společně...bla bla bla, tohle nebudu přeci rozepisovat. Poté když se do ní udělám, tak to z ní vše vyteče. V čem je chyba? JE to mnou, že mám třeba řidké sperma, nebo čím? Opravdu nevíme čím to je a řekl bych, že jí to už vadí. Poraďte mi prosím, díky MOC
no ja jsem vzdycky spis chtel aby to co nejvic vyteklo.. :D
Ale podle me se zbytecne strachujes. To je normalni. Vzdycky neco vytece, nemuze to v ni vsechno zustat, protoze toho vystrelis celkem hodne. A pokud vam jde o dite, tak na oplodneni staci jedna mikroskopicka kapicka, resp jeden tvuj vyslanej bojovnik, kterej dokonci uspesne misi...
Jediny co me napada, aby mela partnerka takovou polohu aby to nemohlo vytycz. Trochu podlozit zadek a nejakou chvili pockat. Vim ze to asi nebude moc pohodlne:-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.