Nejste přihlášen/a.
prosim zda nekdo nate zkusenosti s hubnutim od firmy Herbaline? Jiz dvakrat jsem narazila na stejnou firmu ale hubnuti se nedostavilo.Akorad mi to ubyvalo me penezence nevite nekdo nejakou fintu jak zhubnout?
Žádné prášky na hubnutí nefungují - a dokud si to lidé nepřiznají, dotud budou tloustnout oni i firmy prodávající ´hadí olej´...
Změňte stravovací návyky, zařaďte ovoce a zeleninu namísto dortíků - a - hlavně - začněte se hýbat...
Já vím, že je to nepohodlné a nepříjemné, lepší by bylo sedět u TV, polykat dobroty a zajídat je prášky - ale to prostě nefunguje...
Dobry den dekuji za rady ale z toho co pisete tak se hybam mam dost velkou zahraduchodim i tancovat a na sladke veci nejsem ale zapomela jsem napsat ze mam nedostatek hormonu ve stitne zlaze coz mi dela problemy
je mi 61 let a mam 80 kg jinak jsem na tele hubena akorad ze mam velke bricho a to me vadi nejvice
Omlouvám se za ´paušální´ odpověď...
Ve vašem případě by mohla pomoci - snad, nějaká léčba (štítná žláza je ´sfiňa´, to vím) a cílené cviky na dané partie - ale je to běh na dlouhou trať, nevzdejte to po pár týdnech či měsících... Držím palce...
doplněno 18.05.12 20:19:BTW - kamarádka, o něco starší, než vy, cvičí už několik let "pět tibeťanů"... Zhubla, asi i zesílila, ale hlavně si nemůže vynychválit, že e cítí lépe...
Jíst úplně stejné množství jídla, jen si jej rozdělit na víc menších porcí během dne, pokud má tělo velké pauzy mezi jídlem, automaticky ukládá na tuky, pokud jsou pauzy malé, spotřebovává jej přímo na energii a neukládá nic. Ověřené, vyzkoušené, jediné co opravdu funguje.
Dobrý den, zkuste zařadit do jídelníčku potraviny obsahující jód, abyste podpořila štítnou žlázu.
to by vám měl poradit lékař, já jsem ovšem zastáncem alternativních směrů medicíny
- jestli byste potřebovala řešit víc problémů, například i vztahové, další zdravotní - toto vše pokryje kineziologie
Je to systém využívaný k uzdravení těla, mysli a psychiky. Cílem kineziologie je léčba zraněné duše. Pokud je naše duše zraněná, zcela jistě to ovlivňuje našeho ducha, naše tělo, naše city, naše vztahy,... ale hlavně pocit volby. Naše pravé já často bývá zakryto velkými nánosy stresu, strachů, úzkostí a systémů přesvědčení. Jestliže dokážeme odblokovat bývalá životní traumata a podpořit víru ve svou vlastní autoritu, připravíme si touto svobodnou volbou budoucnost podle svých představ.
Kineziologie, což je nauka založená na testování (způsob vyšetřování) svalové reakce na určitý podnět. Kineziologickou koncepci vyvinul v šedesátých letech minulého století Dr. Goodheart. Díky kineziologii můžeme pomocí svalového testu získat přesné a spolehlivé údaje o klientovi na úrovni vědomí, podvědomí i buněčné paměti. Systém One Brain "Three In One Concepts", který vyvinul v 80. letech minulého století Gordon Stokes, Daniel Whiteside a Candace Callaway, pak dále pracuje na integraci a součinnosti pravé a levé mozkové hemisféry, rozpouštění bloku a nalezení nových možností a představ do budoucnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.