Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EDBUSY - kdo další (ne)dostal peníze?

Od: emma1* odpovědí: 4 změna:

Už uběhla delší doba od posledních diskuzí na téma Edbusy. Je někdo další, kdo peníze dostal/nedostal? máte nějaké nové zkušenosti? My s manželem Edbusy podepsali a zaplatili. Sice ve mě hlodá nejistota, ale to rozhodnutí si obhajuju tím, že jsme v životě přišli už o víc než kolik jsme zaplatili. Budu ráda za vaše reakce. Ema

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

3x

Ano naděje umírá jako poslední. V tuhle chvíli je prakticky už skoro mrtvá... Zkrátka nikdo nikdy žádný peníze neviděl a pravděpodobně ani neuvidí. Akorát vždycky když mají menší přírustek klientů než se kterým počítali, tak se objeví tzv. zaručené zprávy o tom, že se bude vyplácet *smich*

Doporučuju k přečtení:

EDBUSY: Půjčte si - a nesplácejte! (18.3.2008)

investujeme.cz/...

Chcete větší provize? Prodávejte EDBUSY! (31.7.2008)

investujeme.cz/...

Smlouva EDBUSY: Zálohu vracet nemusí! (2.10.2008)

investujeme.cz/...

+ stovky diskusí a článků po celém internetu

janaanna*
hodnocení

0x

Zdravím. Současná situace ve výplatách a zhodnocení vložených návratných záloh je povzbudivá. Provádějí se výplaty lidem, kteří měli být vyplaceni v březnu 2OO8 a ne vlastní vinou EDBUSY a.s. došlo ke zpoždění,které je 6 měsíců. Vydržte - vše je na dobré cestě a EDBUSY a.s. pokračuje ve svojí práci.*slunce*

digi*
hodnocení

0x

Dobrý den,prosím,napište mi,jestli jste někdo dostal půjčku od jakékoliv spol.,která půjčuje peníze s poplatkem předem.Zajímalo by mě,jestli obchodní reprezentanti dostávají někde slíbené peníze,nebo jsou to všechno jenom podvody a zase podvody. Děkuji za reakce.

jarmik*

Už jsem čerpal za poplatek předem 2x hypotéku a 2x stavební spoření...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]