Nejste přihlášen/a.
když jsem si našla mého manžela bylo to jak v pohádce nosil mě i na rukou.Narodila se nám dcera a vše začalo manžel se ukázal v tom dobrém světle začal nadměrně pít a vždy když pil dělal ostudy.Žárlil na mého bývalého a na všechny kolem.Měla jsem ho plný zuby srážel mě sebevědomí,ale já se nenechala.Odjela jsem s malou na oslavu narozenin ke kamáradce a on s námi nešel dojela jsem domu a on přijel ráno v trenkách taxíkem.Co by jste si myslely?Já mu vlezla do mobilu kde měl svou vlezlou milenku ,která mu furt vypisuje ,tak jsem jí zavolala at dá pokoj on ze mě udělal hysterku.Srážel mě mé sebevědomí at se podívám do zŕcadla atd .já jsem potkala mého dávného známého s kterým jsem měla kdysi štastný vztah a dala jsem mu telefon skrs moji ráci že bych mu mohla být užitečná,ale on to vzal a psával mě krásné sms že mě to moc sluší a že jsem na ty roky krásná hodně mě to sebevědomí zvedlo.Začal žárlit zase on,ale já byla štastná že nám to vztah posílilo.Žárlil v takové míře že mě v noci budil i malou mlátil mě a tak jsem řekla dost praskla jsem do stolu a řekla mu ,že at se nad sebou zamyslí bud my a nebo jeho žárlivost a je stli se rozhodne pro tu druhou variantu tak mu koupím byt a at se odstěhuje.Tak se rozhodl odstěhoval se našel si na internetových seznamkách ženský což není dnes problém ,ale nakonec skončil v náruči své bývalé manželky a najednou jak na ni házel špínu tak se s ní dával dohromady,ale v zápěti na to zjistil že má tady holku ,která za ním odmítala chodit a zjistil ,že jsem byla pro něj vším a tak se pokusil vrátit,já ho vzala jeliož jsem stejně nikoho nevyhledávala a chtěla jsem zachránit rodinu,ale on mě řekl o té bývalce a já se s tím nemohla smířit vyhodila jsem ho.Za 3 dny se za mnou stavil uplakaný a prosil at ho vezmu zpět já zase podlehla vzala ho a on bojoval asi dva měsíce furt mu někdo volal a vypisoval žárlila jsem a moc bývalka byla taky neodbytná furt mu pala až jsem ji napsala svoje a bylo.Odjely jsme na dovolenou a pak se vše spravilo.Dnes je vše v pořádku ,ale furt se mě to vrací vždy když se napiji tak mu to vyčítám a on svádí celou vinnu na mě.Žárlím moc a nevím co mám dělat asi mě vzal s těma ženskýma sebevědomí a já trpím.Bud to nějak překousnu a nebo se mě zlomí srdce.Miluji ho jelikož je na mě hodnej ,ale každý den jak dojde domů z práce je moc unavený a komunikace mezi námi je dost mizerná.Mě chybí strašně komunikace a jsem hrozně ze všeho otrávená a mrzutá co by jste udělaly na mím místě?Poradíte mě někdo jak mám žárlivost překonat a toto vše zapomenout?Myslím si že jsem furt za někoho náhradník.Dostaly mě uplně na dno.Pá Jitka
jste oba stejni a sobci.Pomoc hledejte u psychologa,aby jste uz konecne zacala taky myslet na dceru,jak ji oba ublizujete.Dite vnima neklid kolem sebe.nechapu proc vas mlatil i malou v noci.Je mi z vas na nic.Asi by jste meli hlavne prestat pit.
Itálie pro takovému vztahu je hadr! Chudák dítě, chudáci sousedi! Jéžiši, nad podobnýma lidma jsem bydlela! Takoví lidé by měli bydlet na samotě v polích! Tazatelka přesně ví, co by měla dělat, ale z nějakého důvodu udržuje to, co je nenormální, nezdravé, nedobré. Motá se na vymlácené slámě, neřeší, nezačné znovu a nově a lépe. Stále se motá na spáleništi, ikdyž ví, že to k ničemu nevede, že takhle se to nedá vyřešit.
Znovu říkám-Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. Povoluje jemu, povoluje sobě a odskáčou to lidi okolo.
Když to řeknu otevřeně, Vy jste tu roli náhradnice pokorně přijala, zdá se mi. Chlap Vám zahýbá, ponižuje Vás, svádí vinu na Vás atd atd, a Vy ho chcete zpět? Proboha, roč? Abyste nebyla sama?
Jak píšete, buď to překousnete, že Vás nejspíš do konce života bude podvádět a nic moc se nezmění, nebo Vám to zlomí srdce.
Teď si musíte určit priority. BUď se odrazíte ode dna za cenu toho, že budete sama a budete léčit ono srdce, nebo na tom dně nejspíš zůstanete po boku děvkaře, co Vás bude stále podvádět a srážet.
Ahoj, Jitko. Nejdříve si to musíte urovnat sama v sobě. Mít jasno v tom, co chcete, co nechcete. Podle mne je váš vztah natolik narušený, že už nikdy nemůže být plně funkční. Pěstovat si v sobě pocit křivdy na jedné straně, na té druhé zase pocit viny, to je špatné. Už jen fakt, že na Vás muž vztáhl ruku, by měl být pro Vás varováním, že to udělá znovu. Myslete i na své dítě. To si zaslouží klidné rodinné zázemí, aby mělo šťastné dětství. Ne rodiče, kteří se hádají a často jejich komunikace končí výčitkami. Kdyby mi chlap přijel od někudy jen v trenýrkách, nestačil by počítat schody. Pokud chce jinou, ať si za ní jde, moje dveře by mu zůstaly zavřené. Na takového otce nemůže být pyšné ani jeho dítě. S Vaší psychikou by Vám mohl pomoci psycholog, ale myslím, že byste to zvládla i sama, kdybyste si dokázala věci vyřešit sama se sebou. Co od takového manželství můžete očekávat dobrého? Je na Vás hodný a přitom Vám sráží sebevědomí? Kdyby Vás měl rád a vážil si Vás, pak by se určitě choval jinak. Takovou neúctu k ženě a rodině, bych určitě nepřekousla. Vyhodit, rozvést se a snažit si užít lepší život. Když budete šťastná Vy, bude i Vaše dítě. To vycítí vždy, že věci nejsou takové, jaké by být měly. Nepodceňujte se a už vůbec nežárlete na někoho, kdo Vás dokáže tolik ponižovat. Pokud s takovým mužem budete, musíte se smířit s tím, že vaše manželství nikdy nebude jen o vás dvou a dětech. Váš muž bude nejspíš vždy potřebovat ještě někoho třetího. A Vy, konec konců, též. Je jen na Vás, zda takové manželství chcete.
doplněno 21.05.12 08:39:Věřím, jen jsem chtěla říct, že ani Vám časem takovýto vztah nebude vyhovovat a stačit. Budete toužit po někom jiném, kdo si Vás bude více vážit a bude se k Vám chovat ohleduplněji. Co s chlapem, který se vůči Vám chová tak bezohledně a ještě se cítí dotčen tím, že Vám to vadí?
Řekla bych, že jste jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou. Oba jste evidentně histriónské osobnosti, které si libují ve scénách. Histrión prostě nesnese klid, nesnese pocit, že si ho lidé nevšímají, chce "akci" za každou cenu, jedno jakou. Potřebuje být neustále ujišťován o své jedinečnosti, a pokud se mu toho nedostává, tak alespoň ubližuje, i kdyby jen slovně. Jen proto, aby vyvolal odezvu a necítil se nepovšimnut.
Vy jste, paninko, taky pěkný ptáček. Je jasné, že úplně všechno tady o sobě nenapíšete, ale ta vaše zmínka o tom, jak dáte kolegovi číslo a on vám pak neustále píše lichotky - vždyť vy máte problém! Kdybyste byla normální, tak ho odpálkujete takovým způsobem, že by ho přešla chuť na flirtování hned po první SMS. Jenže vy ne, vy jste si to hýčkala, jeho SMSky pečlivě ukládala... A ono toho bude určitě víc, o čem jste se zde nezmínila.
A pokud váš drahý je ze stejného těsta, pak je na itálii zaděláno. Je to parchant, že vztáhnul ruku na ženskou, o tom žádná. Ale vám to vyhovovalo, máte tak ráda akční vztah. Jak vyplývá z vašeho závěrečného postesknutí, jak přijde z práce unavený a "komunikace je mizerná" - co byste chtěla? Další "akci"? Plzák kdysi řekl, že chlap, když přijde z práce, chce slyšet jen tři věci; sedni si, najez se, lehni si. Jestli očekáváte vášeň nadosmrti, tak vás zklamu, takhle to nechodí.
Závěr? Vřele doporučuji manželskou poradnu. Jenže té se histrióni zpravidla vyhýbají jako čert kříži. Oni totiž problém nemají, to všechno ti ostatní. Ve skutečnosti však dobře vědí, že kdyby jim někdo sáhl do svědomí, nemusí to být příliš lichotivé. Je to na vás. Můžete do poradny klidně začít chodit sama. Ačkoli mi přijde pravděpodobnější, že zaujmete dětinské (pro histrióny typické) stanovisko "když on ne, tak já taky ne".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.