Nejste přihlášen/a.
Zajímal by mne názor nezaujatých lidí, kteří o mně nic neví, a tak se opravdu vyjádří objektivně.
S přítelem mám přes rok vztah na dálku, vídáme se jednou až dvakrát týdně a myslím si, že nám to klape. Od počátku nechával vše na mě. Věděl, že z minulého vztahu jsem se dlouho vzpamatovávala (nevěra a opakované fyzické napadnutí) a s ničím na mě nespěchal. Pomohl mi zvýšit sebevědomí, uvědomit si, co pro mne kdo v mém okolí znamená. Kdykoli něco potřebuju zařídit, ochotně mi pomůže nejen s opravami v bytě, ale vyslechne i trable v práci, doprovodí k lékaři... Vděčím mu za dost, ale... Okolí do mne neustále šije, že když jsem spolu přes rok a nevzal mě k němu domů a a ni nepomýšlí na společné bydlení, že je něco špatně, že někoho má atd. Já vím, že to tak není, denně si píšeme/voláme a opradu není možné, abychom se vídali častěji. Jednou v měsíci jsme spolu na víkend. Svěřila jsem se mu, že bych s ním ráda bydlela i práci, která mě docela baví, že vyměním za jinou. On mě překvapil svými slovy. Že by se mnou byl rád, ale co se týče sex, že strádá, že ho mám víc svádět a být akčnější, že byl zvyklý na jinou frekvenci. Jasně že mě to rozbrečelo a v hněvu jsem vyřkla, proč teda pro mne dělá první poslední, když trpí a on mi odpověděl, že mě má přece rád a rád to pro mne dělá, že by řekl miluje, ale to že by se musel změnit můj přístup k sexu, že má svou hranici, ale že láska je momentálně víc než sex, ač mu chybí. Že nikdy nejsem akční a jeho nebaví pořád začínat, ať s tím něco udělám a nebude to mít chybu a vše pak půjde raz dva. Asi si budete myslet, že jsem úplně blbá, ale nevím, co bych měla dělat. Nechci ho ztratit a podle všeho mě opravdu miluje, co myslíte? Co mám udělat?
No, asi Vás opravdu miluje, když pro Vás dělá spoustu věcí bez "odpovídající" odměny. Ale třeba je pro něj zatím dostatečnou odměnou to, že jste spokojena, že Vám ulehčuje život. Má Vás rád natolik, že Vás ke společnému sexu nechce tlačit, i když po něm určitě touží. A jestli k tomu sexu někdy dojde nebo nedojde, asi bude jen na Vašem rozhodnutí. Važte si takového člověka, podobných lidí není mnoho!
P.S.: Mluvím z vlastní zkušenosti...
Pokud ho máte ráda a záleží Vám na něm, pak bych si vzala jeho řeči a přání k srdci. Když víte, co mu chybí a nechcete ho ztratit, pak se snažte toto do vašeho vzahu zanést. Dávejte mu najevo též, že Vám chybí po fyzické stránce. Pohladit, políbit, pomazlit...Nečekat, až se přiblíží on sám a začne si Vás všímat první. Chce iniciativu od Vás, tak se jí chopte. Ukažte nu, že Vám na něm záleží a že o něho stojíte, jako o muže. Fantazii jistě máte..Pro začátek ho překvapte třeba společnou sprchou, nebo přitulením se k němu tak, kde to obvykle neděláte. Možností je spoustu, jistě si poradíte. Vždyť jste ženská!
Ve vztahu by měl fungovat soulad po všech stránkách.
doplněno 20.05.12 22:09:Není dobré nechat partnera strádat a "hladovět"...Pak se do vztahu zbytečně vloudí nespokojenost a potom to trápí oba dva.
Dobrý večer,
můj názor je,že to s Vámi myslí vážně,ale zároveň je jasné,že jen držení za ručičku mu už stačit nebude.Hlavně mu sex nedopřávejte za odměnu,to chlapi nemají rádi.Spíše jde o to,jestli sex nevadí Vám (nebo Vám není nepříjemný).Nevím,co Váš přítel myslí tím,že byl zvyklý na jinou frekvenci,ale např. já,pokud ho nemám alespoň třikrát týdně,tak jsem pak dost nevrlý.Navrhuji Vám,klidně si s ním o tom promluvte,partneři by měli mluvit o všem,co se vztahem souvisí.Nevím,čím se živíte,ale s tou změnou zaměstnání to zvažte,třeba by se mohl on přestěhovat k Vám.
Hm, asi vám má rád, nechce na vás až tak tlačit, co se sexu týká, ale něco mi tu nehraje. Myslím si, že možná vám to nemusí v sexu až tak klapat. Jako jak myslí, že byl zvykl na jinou frekvenci? Co když je to ten typ muže, co vyžaduje akčnost ženy v každém případě a sám se moc neangažuje? Už to přeci naznačil - že ho nebaví pořád začínat. Být vámi, budu v tomto ohledu moc opatrná, jakmile vám to nebude klapat v sexu, nebude to časem klapat nikde. Takže - nejste-li takový ten akční typ ženy, která se před mužem nakrucuje a svádí ho o sto šest, tak raději porozmýšlejte, jestli je on pro vás ten pravý. Protože jestliže by vás nebavilo v sexu pořád začínat jako první, o muže jakože bojovat (což on nejspíš potřebuje), tak byste byla za chvíli z toho otrávená. A pokud vás nevzal on k sobě domů, tak opravdu pozor na to, rok je dlouhá doba na to, aby vám ukázal svůj byt, kde vlastně bydlí. Není on tak trošku ženatý?
Bude asi ženatý, nebo zadaný ještě někde jinde. Kdyby nebyl, tak už by jste do jeho bytu mohla. Když budete takhle pokračovat tak ho ztratíte. Přimáčknou se na něj zezadu at vás cítí, nebo z ničeho nic mu vezměte úd do ruky, a dívejte se mu upřeně do očí, to taky pomáhá, nebo se ho při tom zeptat máš ho ještě, neukrad ti ho někdo? To je potom honička, protože to chce taky oplatit a toho smíchu u toho! To vždycky skončí v posteli. Jsou různé hrátky něco si vymyslete a jděte po něm!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.