Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak srazit kraťasy ze 100% polyesteru?

Od: luke757* odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si kraťasy ze 100% polyesteru a když si stoupnu bokem k zrcadlu tak se mi zdají široké a jsou i trošku delší ale to mi zas tak nevadí a potřebuju poradit jak je srazit jestli někdo neznáte nějaký postup z vlastní zkušenosti. Předem děkuji a odpovědi

Jsou to konkrétně tyto kraťasy : queens.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Ze zkušenosti,chce to dobrého krejčího...:)

hodnocení

0x

Polyester je umělý materiál - nesráží se. Jedině zúžit - upravit přešitím, jak potřebujete. *dril*

hahanaj*
hodnocení

0x

Tyto šortky jsou vyrobeny jako delší a plandavé, takže bych je nijak neupravovala, to sis mohl koupil úzký střih .

fran
hodnocení

0x

Polyester se nesrazí ani náhodou. Jedině sušit jako "zmačkaný vzhled" na svislo. Pokus o takové zúžující "plizé". Zdá se že nemají kapsy, takže by šly upravovat zabráním po stranách, případně zkrátit - pokud umění šití dovolí.

hodnocení

0x

Však mají být široké a dlouhé. Tak to má být, tak to je správně! *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]