Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anopyrin a modřiny

Od: danov odpovědí: 6 změna:
začaly se mi dělat po těle modřiny. Je možné, že je to následek léčby anopyrinem 100mg, užívám 1 tabletu denně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Je to konstatování nebo dotaz?Jestli dotaz,tak ano.Po Anopyrinu se modřiny dělají velice lehce.Jako po užívání všech léků na ředění krve.

doplněno 21.05.12 17:50:

Jen by mě ještě zajímalo,jak se dá vytvořit takovýto textový hlavolam?:)

hodnocení

1x

Ano,ano,Ahasver má pravdu,je to lék na ředění krve,aby jste nedostal embólii,a z toho se ty modřiny alespoň v prvopočátcích dělávají.

hodnocení

0x

Ahoj,je to spíše otázka na lékaře,ale já beru anopyrin už několik let a modřiny se mi nedělají.

polinek*
hodnocení

0x

modřiny - - oslabené cévní stěny.. BETALOX

hodnocení

0x

Mi se modřiny dělaly po Godasalu. Sousedce ne. Toto musí řešit lékař.*jasne*

jabraka*

Babi,nejen modřiny,ale drobné krvácení v nosu.Godasal je velmi podobný anopyrinu.snižuje srážlivost krve.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]