Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte odpověd na tuto hádanku?

Od: radsinikdo odpovědí: 7 změna:
Jednoho krásného dne (bohužel) se autem vrací syn s vlastním otcem domů. Pár metrů před brákem se přiřítí bílá dodávka, narazí do auta, auto se skutálí do příkopu a narazí přímo do stoleté lípy.Během dvou minut přijede sanitka a odveze oba naše automobilisty do nemocnice. Otec během převozu zemře. Syn se dostane na chirurgické oddělení. Přijde chirurg a řekne: "Já ho nebudu operovat, je to můj vlastní syn."Otázka: Jak toto vysvětlíte? Vylučte laskavě přítomnost duchů nebo lživých informací.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Co kdyby byla "chirurg" matka toho syna? Protože pokud vím, tak "chirurg" nemá ženský rod, takže chirurg je žena i muž...

poiu*

Míšo, chirurg má ženský rod (a dokonce dva tvary, i když jsou poněkud neobvyklé a používají se zřídka), a to chirurgyně nebo chiruržka.

cocinkamichalka*

Poiu, děkuji, ráda se něco nového přiučím. Taky jsem si vzpomněla na "chiruržka" - ale zní mi to tak blbě, že jsem myslela, že to snad ani neexistuje :)

hodnocení

3x

ten syn v autě jel s vlastním otcem. Ten vlastní otec po havárii zemřel. Kdo ještě může mít vlastního syna a nechce ho operovat? Jeho matka!

radsinikdo
hodnocení

Díky, to mě vůbec nenapadlo, já jsem se dívala hlavně na to, že je ten otec vlastní, a on nemůže mít 2 vlastní. Jo a ještě by mě zajímalo tohle

2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
Kolik je: 9 + 7 =?
Jak se na to dojde?

144 :)

2(2+3) = 10
7(7+2) = 63
6(6+5) = 66
8(8+4) = 96

9(9+7) = 144

michallenc
hodnocení

0x

Kdo rika ze ten an sale je syn z mladsiho auta. Treba na sal privezli ridice dodavky, ktery je ejhle, syn pana chirurga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]