Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probudit hlasivky - AKUTNÍ!

Od: needhelp* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

potřebuju akutně pomoct. selhaly mi hlasivky, vydám sotva hlásku a v pondělí ráno maturuju. Nevíte nejrychlejší lék, který by mi pomohl se zotavit?

Moc díky za odpovědi!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také jsem maturovala bez hlasu a se strašlivou rýmou. Z nosu mi teklo, kýchala jsem a vůbec, bylo to šílené! Ale musím vám říci, že lidská zlomyslnost nezná hranic. Komise byla viditelně rozveselená, když jsem něco chrchlala a to toho kýchla a mělo se to tvářit jako poezie. *zed**haha* Chce to klid! Žádnou paniku! Hlasový klid do poslední chvíle. S alkoholem si nejsem jistá. Mě alkohol připravil o jakýkoliv náznak hlasu a že jsem s hlasivkami, v prvních létech učení, měla problémy! *jasne* Takže toto neřešte, udělejte si dnes oddech, pusťte z hlavy všecko a dovolte hlavičce, ať se zregeneruje a odpočine si. To bude dobrý! ;) Přeji vám krásné otázky a klidnou hlavu, ve které jsou všechny odpovědi. Jen jí dát příležitost vybavit si potřebné. Nepanikařit!

dobromysl*
hodnocení

2x
Proč máte tyhle problémy? Infekce? Únava hlasivek?
doplněno 20.05.12 16:43: Proč se ptám? Protože by to mohl způsobit stres před zkouškou.
Pusťte si pěknou hudbu nebo film, zkuste uvolnit mysl a důvěřovat, že to všechno pro vás dobře dopadne. Já rozhodne budu držet palce. *slunce*

mowla*
hodnocení

0x

Teplé mléko nebo ´čaj´ z cibule, hodně oslazené medem, krk do tepla a do maturity nemluvit...

des*

Nedělejte nic,a u zkoušek jim to napište,oni to pochopí,to jsou nervy.

gumidek*
hodnocení

0x

Hlavně nemluvit a netrápit je.

raadek*
Inhalace Vincentky, vitamín B12.

hodnocení

0x

Dobrý den. Silný zázvorový čaj s medem. Pokud snesete, neuškodí do něho kapka slivovičky.;)

martinaa*
hodnocení

0x

Vincentka a Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem (lékárna), jsou přímo na chrapot a hlasivky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]