Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuju akutně pomoct. selhaly mi hlasivky, vydám sotva hlásku a v pondělí ráno maturuju. Nevíte nejrychlejší lék, který by mi pomohl se zotavit?
Moc díky za odpovědi!
Také jsem maturovala bez hlasu a se strašlivou rýmou. Z nosu mi teklo, kýchala jsem a vůbec, bylo to šílené! Ale musím vám říci, že lidská zlomyslnost nezná hranic. Komise byla viditelně rozveselená, když jsem něco chrchlala a to toho kýchla a mělo se to tvářit jako poezie. Chce to klid! Žádnou paniku! Hlasový klid do poslední chvíle. S alkoholem si nejsem jistá. Mě alkohol připravil o jakýkoliv náznak hlasu a že jsem s hlasivkami, v prvních létech učení, měla problémy!
Takže toto neřešte, udělejte si dnes oddech, pusťte z hlavy všecko a dovolte hlavičce, ať se zregeneruje a odpočine si. To bude dobrý!
Přeji vám krásné otázky a klidnou hlavu, ve které jsou všechny odpovědi. Jen jí dát příležitost vybavit si potřebné. Nepanikařit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.