Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Pokud chcete vydržet, dokud si nenajdete něco jiného, pak také změňte svůj přístup a chování. Když po Vás bude vyžadovat Vaše nadřízená práci navíc a bude slibovat finanční odměnu, pak s klidem řekněte ano, ráda vyhovím, ale chci to mít od Vás písemně. Abych měla jistotu, že opravdu dostanu za svojí práci zaplaceno, protože se již vícekrát stalo, že zůstalo pouze u slibů. Pokud Vám nevyhoví, nevyhovte ani Vy jí. Prostě nemáte čas, není Vám dobře, nevidíte důvod, proč byste jí měla vyhovět atd. Pokud je to nad rámec Vaší práce. Ať pochopí, že nejste žádný poskok a zařídí si věci sama a bez Vás. A ty řeči o tom, že si někoho jiného najde...Ať to klidně udělá, poskoka jí nikdo nebude dělat a slibů se též nikdo nenají. Buď se začne chovat férově, nebo určitě nemáte čeho litovat, pokud takovou práci opustíte. Ale opustíte jí s přímenou hlavou, protože pod takovou ženskou dělat nemáte zájem. A klidně jí to řekněte do očí. Vždyť ona moc dobře ví, že spolehlivého člověka potřebuje a každého nováčka si musí nejdříve "vyškolit." S takovým přístupem tam nebude nikdo dělat dlouho. Snad se zamyslí sama nad svýn chováním a změní svůj přístup. Rozhodně to nestojí za to, nechat si rozhodit psychiku k vůli takovému přístupu, který Vaše nadřízená předvádí.
Správně,jako vítěz.Je to jen o tom,vzít nějaké papíry,nanichž nezáleží,ale aby jich bylo hodně.Až vás seřve,tak tam za ní jít a hodit jí to na hlavu.A nemluvit.V klidu.Jako DÁMA:to přece umíte.Ono to potom dopadne.Myslím že hůř pro ni.Určitě.
Říkává se, že nejhorším šéfem je ženská. Ale zjistila jsem, že to není pravda. Měla jsem za šéfa pána, něco přes 50 let, na veřejnosti se choval vždycky slizce, podlézavě, kravatku, ulízanou přehazovačku přes plešku, ale ve skutečnosti to byl hulvát nejhrubšího zrna. Takže na pohlaví až tak nezáleží.
Jsou 2 možnosti: 1/ odejít
2/ vyříkat si to s ní. Ale může se stát, že bude následovat bod č. 1. Práce dneska na chodníku neleží. Zatnula bych proto zuby, snažila se plnit své pracovní povinnosti a hodnotila, jak se to vyvíjí dál. Kdyby to už opravdu bylo neúnosné, tak sbohem. Není nic horšího, než když Vás někdo ponižuje a zneužívá a to všechno za pár tisíc kaček. Jaga.
A nebude to náhodou tím,že se v jejích privátních záležitostech cosi nemilého přihodilo,a ona si ten vztek vylévá právě na vás?Vsadila bych se,že bude něco v nepořádku co se týče jejího manželství,zkuste nějakým způsobem do toho vniknout a zahrejte si na Holmese...
Hergot fiks,ona je snad Pán Bůh?!Nemá nadřízeného?!Běžte si kolektivně stěžovat,a jako sichr podejte písemnou stížnost,s dodatkem,buďto vy,nebo ona,uvidíte jak se s tím vedení popere
To je opravdu těžké. Pokud se šéfce postavíte, nebo na ní napíšete stížnost, tak s největší pravděpodobností poletíte. Mám zrovna čerstvou podobnou zkušenost s tímhle. Brigádně jsem si přivydělávala úklidem ve fabrice. Vše bylo dva roky ok, ale potom se najednou někdo nahoře špatně vyspal a už to jelo . Sezvala si tam mě, mojí mamku která si také vydělává úklidem, také chlapa (roma) který jezdí s vytíracím strojem a ženskou která mu zametá ve výrobě. Začala tam ne mě ječet, vytahovat osobní věci přede všema do kterých jí nic nebylo, mamku, která se mě snažila zastat, protože jsem dělala jendou tolik co ostatní brigádnice a měla za to podstatně méně peněz než ony, seřvala před ostatníma taky. Nakonec mamce nařídila, ať mi pomůže uklidit, byla jsem tam přesčas i s mamkou, mamka díky tomu nestihla svůj rajon, mě do očíá řekla že jí sprostě kecam že práci navíc nemám ani náhodou (což byla lež jak věž) a dala mě zametat k cigánovi.
Druhý den jsem tedy nastoupila a co myslíte? Cigán naštvanej doběla protože nás vyměnila mi ani neodpověděl nap pozdrav, ver výrobě mi ani pořádně neřek co mám uklízet, hulákal na mě rozkazy, poslal mě uklidit sklad a zamést část haly a když jsem se za ním vrítila, seřval mě, kde jsem, že se mu cca 5x ucpal stroj, že takhle by to teda nešlo... Prostě ječel tam na mě jako na malého smrada. Atmosféra k zeblití, v tom se nedalo dělat. Přitom ostatní ženské chodí domlů v 9 mají peněz jendou tolik co já a pokud jsou na ně stížnosti, ututlá to zástupkyně vedoucí a vůbec to neřeší halvní vedoucí . Na mě ječeli za maličkost. Hrozila mi i důtka, ale já raději odešla sama, protože s maturou nemám zapoitřebí, aby mě cigán buzeroval
. Šéfka se mohla uřvat, jak byla naštvaná že odcházím, protože nemá náhradu. Ještě mi vytýkala, že hcodím domů po pěti hodinách, přitom já mám smlouvu na 4 hodiny za a to se podržte 3 500,-! A to vše jen proto, že jsem tam musela při pracáku. Jinak mají brgádnice i 5 000 a rozhodně tam po nich nikdo takhle neječí.
Prostě jsem odešla, mám jinou birgádu v jednom menším obchodě s výhledem na HPP od listopadu a tím mám tuto kapitolu uzavřenou. Stejně už by mi tam šlapali na paty a samozřejmě, že by si něco našli, aby mě potom mohli vykopnout, tak proč se nervit, když mohu jít jinam? Totéž doporučuju i Vám, najděte si jinou práci a potom prchejte jak nejdál můžete. Samozřejmě že všude je něco ale ocaď pocaď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.