Nejste přihlášen/a.
dobry den mam problem zacal jsem chodit pred tydnem s jednou holku ale vubec jsme se spolu zatim nevideli kvuli ni sem prijel v sedm a cekal hodinu na domluvenem miste a ona neprisla nevite co to znamena a jak ji mam dokazat ze ji miluju diky za odpovedi je nam patnact
Dobrý den. Já bych to chápala tak, že o Vás nemá zájem. Chodíte spolu a ještě jste se neviděli? Pak to není vztah a nemá smysl jí cokoliv dokazovat. Když Vás nechá zbytečně čekat na domluveném místě a nepřijde, pak Vám přece nestojí za to, abyste se ponižoval a dolézal. Děvčat je určitě dost, zvažte zda Vám tato stojí ještě za jakoukoliv námahu. Dokazovat svůj zájem o Vaši osobu by měla především ona, když nepřišla na domluvenou schůzku, ne?
doplněno 19.05.12 14:10:Není to od ní vůči Vám fér jednání. Ale pokud jí milujete a chcete jí získat za každou cenu, pak se jí zeptejte narovinu, zda si z Vás dělá srandu, či měla opravdu vážný důvod na schůzku nepřijít. Ona by se měla omluvit. Pokud jí i přesto chcete získat, pak se zeptejte jí, co by jí přesvědčilo o tom, že Vám na ní záleží. Já bych se ale určitě neponižovala a nevnucovala. Ale je to Vaše rozhodnutí, takže záleží na Vás.
ale ja ji proste miluju a ja to nedokazu pres facebook je v poho ale kdyz s ni mam bejt sam tak ne tak raci neprijde
Ty ji sice miluješ, ale ona je ještě dítě. Přes FB pokecat klidně, ale na schůzku nepřijde? Tak popřemýšlej, jak dlouho ze sebe budeš dělat blbce a čekat, až přijde, zatímco ona na tebe kašle.
doplněno 19.05.12 14:17:Tak nezbývá, než se smířit s tím, že jí záleží více na kamarádkách, než na tobě, a pohlídnout se po nějaké fajn holce, která si z tebe nebude dělat srandu, bude tě mít ráda a na schůzku bude natěšená, že se zase uvidíte.
Ono někoho nahánět, proč nepřišel a proč tohle udělal - to udělej jen jednou. Jak píše Kapka, zeptej se narovinum, proč nepřišla. Pokud se bude vymlouvat atd atd, zkus si domluvit další schůzku. Pokud ale ona nepřijde, tak jí přestat psát, nekontaktuj ji a vůbec ji prostě pusť z hlavy, protože to nemá smysl.
to asi jo a ona zase neni takove dite ona spise ma radsi sve kamaradky nez me priklad mel sem s ni jit k ni na odpoledku asi dvacet minit sem se ji ptal pudem a ona rekla ano cekej pred barakem tak sem tam cekal a ona neprisla
ano mate pravdu ale kdyz se ji zeptam jak ji to mam dokazat tak mi napise ze to musim vedet ja tak nvm jak ji to dokazat
Víte, s takovýmto přístupem bych o ní rozhodně zájem neměla. Vztah se týká vždy dvou lidí a není o tom, aby člověk musel své city dokazovat. Upřímně nechápu, proč o ní stojíte, když s Vámi takto jedná. Vy se budete snažit dokazovat jí své city a ona se Vám bude za zády tlemit...No, ale pokud jí svojí lásku dokazovat chcete i přesto, pak na ní čekejte před barákem ještě mockrát zbytečně...Noste jí květiny, piště jí básně...Třeba to nakonec jako důkaz lásky vezme. Ale upřímně, já bych o takovou rozhodně nestála.
Dobrý den, a jak jste zjistil, že spolu chodíte, když jste se ještě ani neviděli?
Třeba přišla, a jen Vás nepoznala. Zavolejte jí a zjistíte víc...
no proste sme se dali spolu dohramady ja sem ji rekl ze bych s ni chtel chodit a ona rekla ano a jinak si pisem na fb
ano pisem sem se ji zeptal proc tam nebyla a ona mi rekla ze byla o kousek vedle a pritom sem ji jeste dvakrat volal kde je
Tak to si z Vás jen utahuje a asi se tím náramně baví. Buď má o Vás zájem a chce s Vámi chodit, nebo ji baví jen flirtovat přes fcb a víc nic.
dkeuji vsem za odpovedi muj zaver je si sni dat posledni schuzku a pokud neprijde tak ji reknu ze je konec
Ahoj kamarade me se stalo uplne to sami a vis co ti reknu psal jsem ji taky jak moc ji miluji a atd. psal jsem ji ,ze uz jedu kdyz jsem prijel ona nikde tak jsem ji volal asi 5krat a schranka tak sem se na to vysr.. jel domu nedelaj ze sebe vola preba te fakt miluje preba ne ale ja uz vim ze se mam na ni vykaslat cau.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.