Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj přítel žárlí na kamarádky - prý mě kazí

Od: tete odpovědí: 9 změna:

Zdravím, můj přítel extrémě žárlí na mé kamarádky. Zakazuje mi s nimi chodit ven, prý mě kazí. Je pravda že jsme si párkrát vypily mozky, ale to bylo ještě před tím než jsme spolu začali chodit. On taky nebyl zadny svatoušek. Teď jsem jiná, kvůli němu jsem se změnila a téměř s něma nejsem v kontaktu a mu pořád vadí i když mi jen napíšou. Je to normální?šlo by mu nějak vysvětlit že to jsou jen kamarádky a že ženská kamarádky potřebuje?Co dělat aby na ně nežárlil?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

1x

Extrémní žárlivost může být i nemoc a do budoucna ve vztahu dosti velkej problém a díky němu Ty ztratíš svobodu a veškeré kamarádky.

doplněno 21.10.08 22:08:

Rada je těžka má sestřenka toto zažívá a přítel si to uvědomuje a už se ptal zda se dá na to léčit,ale bojím se ,že jednou skončí strašně špatně.Jak píšeš nikam nejde jen díky němu.Napiš si pro a proti a zvaž zda ten vztah má cenu a nebo ho testni a využij čas i pro kamarádky a uvidíš jak se k tomu postaví.Jak už jsem psala jednou se stebou rozejde a Ty zůstaneš sama a kamarádky jsou důležité.Jsou situace kdy si potřebuješ promluvit a od toho je kamarádka a když není tak pak se psychicky hroutíš.

honey*
hodnocení

A co byste mi doporucila nebo poradila? Honey (tete)

honey*
hodnocení

To je dobrá rada, děkuji. Mám to štěstí na kamarádky, že na mě nezanevřeli. Já si vždycky, alespoň na chvíli na ně čas udělám, ale byly jsme zvyklé na delší čas. Udržujeme spolu kontakty alespoň přes telefon. Se svým přítelem o tom často mluvíme a myslím, že moje snaha není marná. Pokroky jsou vidět. Nevzdám to pokud stále cítím naději. A nebojte se, nejsem slabomyslná.

hodnocení

0x

On nemá kamarády? Jestli ano tak to obraťte proti němu stejnou mincí.

honey*
hodnocení

nema kamarady to je ten problem, jinak ja jsem autor otazky akorat ted uz registrovany s jinym jmenem

Tak to s pardonem chlap kterej nemá kamarády má nějakej problém.

doplněno 21.10.08 21:58:

Napadá mě tedy že žárlí proto že vy ty kamarádky máte...

honey*
hodnocení

jeho rodina se v jeho utlem veku casto stehovala. Nemel prilezitost si najit kamarady...je zavisly na svem otci to je jeho nejvetsi kamarad,ale to mi vubec nevadi protoze jeho otec je skvely chlap.Jen ty kamaradky jsou desnej problem.

Asi by to chtělo aby ho někdo vytáhnul občas aspoň na pivo-někdo kdo by měl aspoň podobný zájmy jako on,hlavně to musíte vyřešit spolu-netahejte do toho jeho otce nebo někoho jinýho.

honey*
hodnocení

Netaham do toho nikoho, nebojte se. Je to vec moje a jeho. Za tu dobu, co jsme spolu si docela oblibil meho bratra, takze spolu kujeme pikle, jak ho to zarleni odnaucit. On je ted na delsi dobu pryc, tak snad nas sourozenecky plan dovedeme k dokonalosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]