Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha, zvracení

Od: finnaly odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

jsem starší žena 55 let a dnes je mi celkově špatně, jsem unavená, co s ním to vybliji a bolí mě břicho.

Nebyla by zde nějaká babská rada co na ten žaludek?

Děkuji mockrát

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

3x

Dobrý den, mně pomáhá Coca-Cola a banány.

Přeji brzké uzdravení.

mowla*
hodnocení

3x

Pokud jste něco špatného nesnědla/nevypila a nevolnost neodezní, běžte k lékaři - takový stav může předznamenat ataku i vážné choroby...

Na uklidnění žaludku může pomoci třeba odvar ze zázvoru či cibule...

hodnocení

3x

A nebo žaludeční čas a nebo odvar z pelyňku. Ale asi bych si s tím moc nehrál, může se jednat i o něco horšího než dietní chyba, třeba zánět žlučníku nebo žaludeční vřed. Šel bych asi na pohotovost, už jen pro klid.

askmenow*
hodnocení

1x

Také bych být vámi navštívila lékaře, může to být cokoli. Pokud ještě máte slepé střevo, může to být i to. Mě se před několika lety nijak neprojevovalo, nebylo důvod mít podezření, pak jsem jednu noc prozvracela, bolel mě žaludek, podezřívala jsem hraolky ze stánku, a ejhle, už kolem poledne mě vezla do nemocnice sanitka a odpoledne jsem musela akutně na sál. Nechci říct, že je to to samé u vás, doufám, že jste jen něco špatného snědla a za pár hodin vám bude dobře, ale prostě do břicha nevidíte... nepodceňovat.

hodnocení

1x
To samé se mně stalo před 14ti dny,bolest břicha,zvracení a ještě k tomu průjem:(Opravdu pomohly banány a ledová Cola.Druhý den již bylo dobře:)

finnaly
hodnocení

Děkuji, jstě tady skvělí, coca cola pomohla, mockrát Vám děkuji, je mi již dobře, krásný den.

To nás těší,doufám,že se kolegové neurazí,že hovořím i za ně :D*pusa*

Neurazíme se.:)

Jsem rád, že to tak dopadlo.

Hodně zdraví!*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]