Nejste přihlášen/a.
Moje holka byly nedávno ze školou na týdením zájezdu a přivezla mi malý dárek a kondom který mi dala se slovy "použij ho ským chceš a kde chceš" po těchto slovech sem se zarazil a nevím jak to mám chápat..
Doporučuji se jí na rovinu a v klidu zeptat, co tím myslela, že vám to vrtá hlavou.
Mne samotnou napadá asi milion možných výkladů. Pokus o vtip... snaha vypadat vyrovnaně a že to má na háku a nežárlí... touha být ujištovaná, že byste ho nepoužil s nikým jiným, než s ní... myslí, že jí povádíte... ona podvedla vás a chce vám dát svobodu jí to oplatit... stojí o nezávazný vztah... cokoli.
No nevím bližší info, ale co mě po přečtení dotazu okamžitě napadlo je, že Vás podvedla, tímto způsobem Vám to sdělila a nabídla možnost "být si kvit". Trochu přitažené za vlasy, pokud to tak je.
Pokud se vrátila ze zájezdu a opravdu řekla výraz "Použij ho kde chceš a s kým chceš" ,tak se domnívám že se opravdu s někým vyspala. Ale stejně se jí na to zeptejte,co tím myslela a pokud vám řekne že se s někým vyspala,tak jí řekněte klidným tonem že jí rozhodně nehodláte podvést s někým jiným. Tato reakce jí překvapí a rozhodně u ní stoupnete v ceně. Tož můj názor.
Ale tento výraz by v případě nevěry použila žena 20+ ,u patnáctiletý holky se mi to zdá teda divný...
Pokud se vrátila ze zájezdu a opravdu řekla výraz "Použij ho kde chceš a s kým chceš" ,tak se domnívám že se opravdu s někým vyspala. Ale stejně se jí na to zeptejte,co tím myslela a pokud vám řekne že se s někým vyspala,tak jí řekněte klidným tonem že jí rozhodně nehodláte podvést s někým jiným. Tato reakce jí překvapí a rozhodně u ní stoupnete v ceně. Tož můj názor.
Ale tento způsob oznámení nevěry by použila žena 20+ ,u patnáctiletý holky se mi to zdá teda divný...
No, taky mě napadlo, že ti chtěla naznačit, že je nejvyšší čas na její odpanění a ty se k tomu nemáš, ale jak to tu pročítám... I ta druhá možnost by byla možná. Těžko říct, co se v kebulce mladý holky může dít, to neví většinou ani ona sama.
Prostě se jí zeptej. Jestli chce odpanit, tak to snad zvládneš a jestli ti byla nevěrná - ošustit a fofrem opustit. Ta už bude veselá v rozkroku na dosmrti. Nebo aspoň do přechodu. (možná i na přechodu)
1/ Buď je úplně blbá a nezáleží jí na Tobě. /s kým chceš a kde chceš/
2/ Nebo se snažila si z Tebe udělat legraci a být vtipná, ale myslím si, že se jí to tímto způsobem nepovedlo a bylo to trapné.
3/ Nebo Ti chtěla naznačit, že by byla ráda, abys ten kondom použil s ní, ráda by se s Tebou milovala -prostě výzva.
Bylo by dobré, aby ses jí zeptal, kterou z těchto možností měla na mysli. A podle toho se pak zachovat. Uvidíš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.