Nejste přihlášen/a.
Tetování mi nepříjde jako "zkrášlování" a velmi se mi nelibí a hnusí se mi. Přítel ale nyní aktivně planuje a vybírá tetování na předloktí (viditelné místo). Jak si stim poradit,když vím že se mi nebude libit tak jak se mi libi do ted?
Narovinu jsem mu řekla,že se mi to nelibi a on stim tetováním uz vubec ne, vi o tom ale chce si "splnit" sen. Už se "vzdal" piersingu.
To je blbý. Já mám i piercing i tetování, dokonce dvě. Mojí drahé se to taky nelíbí. Ovšem když jsme se dali dohromady, už jsem je měl. Plánoval jsem další, na celou ruku, aby mi to šlo i přes rameno na záda a hruník. Ale pač se to přítelkyni nelíbí a to jsme o tom dost diskutovali, přišli sme k závěru, že nechat udělat si to můžu vždycky. Svým spůsobem jsem jí ustoupil, na druhou stranu je pravda, že ji časem třeba nenápadně přesvědčím.. Taky by se mi nelíbilo, kdyby si např. hlavu obarvila na řůžovo.. Ve vztahu je důležitá nějaká tolerance, ale taky určité ústupky..
Takže si sedněte a pořádně to proberte. Je třeba přijít na nějaké priority, co je důležitější. Jestli to překousneš a bude to v poho, nebo náročnost tvého přítele na tetování..
on si taky právě myslí, že se to časem vyvrbí, zvyknu si a bude to obyčejná součást jeho. Ale on žádné tetování nemá, jen ted se rozhodl a aktivně to planuje. Nebaví se o tom semnou, teda vyvrací mi moje nesouhlasné názory.
Jen mi to oznamil, ja mu také řekla že se mi bude protivit už jen to, že to ma. Prostě se mi to nelíbí..a ja nechci aby se mi tím "znechutil"
Bohužel, přítel je jistě svéprávný a pokud se rozhodl do toho jít, nezbyde Vám, než se s tím smířit. Rozmlouvat mu to nemá asi žádný smysl. Takže zde je to o tolerantnosti. Pokud k němu začnete cítit odpor, pak se zřejmě rozejdete. Tlačit na pilu nemá význam, většinou to má opačný účinek. Zkuste na něho jít ještě jednou po dobrém. Zeptejte se ho, zda by nebyl ochoten se vzdát tetování k vůli Vám a zda si uvědomuje, že pokud si dá tetování udělat, může to váš vztah vážně narušit. Že po něm chcete jen to, aby to dobře uvážil, nic víc.
Zdravím, také se mi tetování nelíbilo, ale časem jsem k němu nějak více tolerantní a pokud je to decentní vzor třeba na paži nebo noze, tak se mi to docela i líbí.
Jestliže je to skutečně jeho sen, tak asi ani jeho láska k Vám ho od toho neodradí a třeba bude kvůli tomu riskovat i rozhod. Pokud si dá jedno malé tetování, tak se s tím snad smíříte, ale horší by bylo, kdy si chtěl dát postupně potetovat "celé" tělo.
Na Vašem místě buďte ráda, že upustil od piercingu.
Na druhou stranu, piersing se dá kdykoliv sundat. Jinak koho znám, tak jak jednou "čichnul" k tetování, vždy si do roka pořídíl další. A to jsou zkušenosti snad všech, kteří minimálně jedno tetování už mají. Zalíbí se to člověku ... proto to odsuzuji a znám svého přítele.
Budu muset to zkousnout, vím to. A on ví, že i přesto že jsem zásadně proti, hnusí se mi to na něm a protiví, stejně si to dá. Ví, že to zkousnu, ale jako člověk se mi libit nebude.
No, jestli se Vám přestane líbit jako člověk/muž, ať už jeho mentalita, nebo tělo, pak asi těžko s ním bude moci dále být a mít ho ráda. Pokud jste mu to takto řekla, zřejmě opravdu tetování staví na vyšší úroveň než vaši lásku. Nebo si myslí, že pouze vyhrožujete, s jeho tetováním se smíříte a zůstanete s ním.
není to tak hrozný, já kérku taky nemusím, mladá ji má, a celkem vpohodě... na svým těle bych to nesnesl, ale na jejím je mi to buřt Uvidíte, bude vám to taky šumák
Prosím?To spíš slečna to nemá v hlavě srovnané...Co když se jejímu příteli začnou líbit třeba slečny chlupaté a zarostlé a přitom slečna bude zastánkyně nahé kůže? Co potom...jak se jí líbilo kdyby jí přítel řekl buď tohle nebo konec?
Měla by myslet na to že se může dostat do podobné pozice...
Vztah je přeci o toleranci a ochotě přizpůsobit se...ale to neznamená že udělám něco proti své vůli jen " abych vyhověl.
Nakonec se taky může stát ,že ji přítel vymění za slečnu , která bude mít zálibu stejnou jako on a jeho tělo se jí bude líbit
a nebude dávat najevo svůj odpor...
Spise je blbý, že si semnou nesedl a nemluvíme o tom. On tvrdohlavě tetování chce,neupustí od toho protože ho chce už dlouho a to je jeho obhajoba. Oznámil mi to mezi řečí a opravdu jen "oznámil". Ja zase mu tvrdím ,že to zkousnu ale jako člověk a patrner se mi přestane libit.
Myslím, že tohle s vámi konzultovat nemusí. Není váš patnáctiletý syn. Je to váš přítel a jde o jeho tělo. Má na to plné právo. Pokud vám malý obrázek na ruce stačí na to, aby se vám přestal líbit celý člověk a partner, je to důvod k zamyšlení. Vy byste si partnerem nechala zakazovat změnu sestřihu, barvy vlasů, líčení, jestli se máte holit nebo ne, kdyby k vám přistupoval stylem: pokud si koupíš tyrkysový lak na nehty, už se mi nebudeš líbit?
Pokud ho milujete, tak se s jeho přáním smíříte, holt jak je psán výše, není Váš syn ani podřízený. Nemusí se řídit podle toho, co zrovna chcete Vy, a řekla bych, že Vám ani nedělá naschvály, protože sama píšete, že po tetování dlouho touží.
Pokud přestanete člověka milovat kvůli obrázku na těle, tak ho zřejmě nemilujete doopravdy. Co byste dělala, kdyby přišel o ruku? Nebo co bude, až se Vy rozhodnete radikálně změnit barvu vlasů, budete po tom dlouho toužit on Vám řekne - ne, na to zapomeň?
On se nemá proč obhajovat, je svéprávná dospělá jednotka, což mnoho partnerů odmítá akceptovat.
Piersing uz kvuli vam vzdal,ted chcete aby se netetoval,co bude potom?Nezda se vam,ze zijete s nepravym clovekem a toto tetovani je vyzva aby jste si to uvedomila?Vite jsou to sice jen symboly,ale prece jen trochu sortiruji lidi a davaji si je podobne zalozeni.Jste jina,uvedomte si kdo vlastne jste a co chcete.Ustup neni k nicemu,vecne nejde.Vite,ja tetovani take zrovna moc nemusim,nic mi to nerika,mam rada prirozenou krasu,jemne podtrhnutou,treba oblecenim,ucesem,ale jinak ne.Premyslejte,proc vas na jednu stranu pritahuje a zaroven ma veci pro vas neakceptovatelne.
Ono je to složité.
Znám ženy, které se kvůli svému manželovi neostříhaly a nosily dlouhé vlasy, i když jim to nevyhovovalo. A že je s tím práce.
Lidé se kvůli partnetrovi obvykle zkrášlují. Odstraňují mateřská znaménka, podstupují plastické operace... třeba se i nechají potetovat.
Pakliže to partner vnímá jako hyzdění se, je nelogické to podnikat.
Myslím si, že závažnější problém je ta popisovaná nechutˇ komunikovat. Přítel se rozhodl a potetuje se. Konec. Bolestné na tom je, že ho jakoby nezajímá názor té, které by se měl chtít líbit nejvíc.
Asi tim neco dahani,ale zaroven ztrati,to si neuvedomuje.Bude si pripadat lepe a snad ani neveri tomu,ze by to protejsek mohl vnimat jako neco ohyzdneho.Asi by mala pisatelka udelat jasno razneji a naplno,ze se ji tim zhnusi.Pokud presto udela co chce,pak neni co resit,nejste si asi souzeni.
Presne jste to vystihl/a. Mysli si ze bude timto tetováním krásnější, ale co se týče mě bude to mít naprosto opačný učinek a je v domnění že se mi to začně libit, protože se to přece líbi jemu. Pořád mi předhazuje že to co říkám (jak se mi to protiví) je jen můj SUBJEKTIVNÍ POCIT, pořád doufá.
Ví že to zkousnu, jak jsem už psala..ale nebude se mi tak libit, jako třeba teď. A ta komunikace?Prostě se rozhodl dát tetování, mě to oznámil a nejede přes to vlak.Když se chci o tom v klidu bavit, začně být naštvaný, rozčilovat se a že to nebude řešit, že se rozhodl.
acrev,on si vedle vas nepripada uplne jako chlap?Treba si nepripadate dominatni,ale nepusobite na neho tak?nema nejaky ten mindrak?Mam z toho pocit,ze vam chce jednou ukazat jak se pochlapi.on se bude citit jednou dobre a hrozne se bude divit,ze ...No,vy kdyz to prijmete,nebo-li casem spolknete,tak se konecne pochlapi,svym zpusobem,bohuzel jiny zatim nevidi.Mozna casem prijde na lepsi zpusoby,ale zamyslete se nad tim,zda jste si rovni,nebo budete cely zivot muset byz´t ponizovana,aby ten druhy mohl povyrust.
Nemyslím si, že by se v tomto případě chtěl nějak povyšovat, je to jeho dlouhodobý sen, který chce nyní realizovat - myslím si, že kdyby přítelkyni neměl, nebylo by tomu jinak.
Také reakci Juglans moc nechápu, když si chce někdo splnit sen, po kterém dlouho touží, tak se jedná o povyšování se nad druhým? To je nesmysl... prostě pokud po něčem dlouho toužím, a najednou mi to začně přítel zakazovat a říkat, jak se mu s tím nebudu líbit atd., možná se nad tím zamyslím, ale na konečném rozhodnutí se toho moc nezmění. Já mu také nebráním ve snech, proč má bránit on mě? A když jeden hloupý obrázek zkazí jinak fajn vztah, tak ten vztah zřejmě za moc nestál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.