Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít průvodčího vlaku zpětně?

Od: sarys odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jestli je nějaká možnost jak bych vypátrala průvodčího z jednoho vlaku. Znám jak označení vlaku, tak den i hodinu kdy s ním dotyčnej jel a kontroloval jízdenky.

Jde to nějak zjistit? - jsou v tom osobní důvody

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Vlakové čety mají stanoven úsek dráhy i čas služby a většinou se s nimi můžeš setkat i další dny na stejném místě.Všechny informace jsou k dispozici na služebně příslušné drážní instance.

JABRAKA

hodnocení

2x

Já si myslím, že oficiální cestou se to nedozvíš. České dráhy pochopitelně vědí kdo ten den a hodinu konal službu na tom či onom vlaku, ale takové informace nesdělují. Když napíšeš stížnost, oni to s tímto průvodčím prošetří a napíší vyjádření, že průvodčí byl např. finančně postihnut apod. Ale jméno ti asi nikdo neřekne.

lm®

Proč zrovna stížnost?Třeba se slečna zamilovala do průvodčího.Víte co dělá se ženami uniforma?;)Já myslím,že když se vynasnažíte vysvětlit ,o co Vám jde a taky narazíte na chápajícího člověka,že se to dovíte.Zašla bych na informace ČD.

hodnocení

0x

Bud tam jeste nekdy pojede a nebo se zkus zeptat jineho pruvodciho na te trase. Vetsinou se znaj (pokud to neni mezinarodni rychlik).
Na draze Ti na nej kontakt nejspis nedaj (pokud tam nikoho neznas) , tak mu nech predat zpravu s kontaktem a at on kontaktuje Tebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]