Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli je nějaká možnost jak bych vypátrala průvodčího z jednoho vlaku. Znám jak označení vlaku, tak den i hodinu kdy s ním dotyčnej jel a kontroloval jízdenky.
Jde to nějak zjistit? - jsou v tom osobní důvody
děkuji
Já si myslím, že oficiální cestou se to nedozvíš. České dráhy pochopitelně vědí kdo ten den a hodinu konal službu na tom či onom vlaku, ale takové informace nesdělují. Když napíšeš stížnost, oni to s tímto průvodčím prošetří a napíší vyjádření, že průvodčí byl např. finančně postihnut apod. Ale jméno ti asi nikdo neřekne.
Proč zrovna stížnost?Třeba se slečna zamilovala do průvodčího.Víte co dělá se ženami uniforma?Já myslím,že když se vynasnažíte vysvětlit ,o co Vám jde a taky narazíte na chápajícího člověka,že se to dovíte.Zašla bych na informace ČD.
Bud tam jeste nekdy pojede a nebo se zkus zeptat jineho pruvodciho na te trase. Vetsinou se znaj (pokud to neni mezinarodni rychlik).
Na draze Ti na nej kontakt nejspis nedaj (pokud tam nikoho neznas) , tak mu nech predat zpravu s kontaktem a at on kontaktuje Tebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.