Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám jistý broblém který jsem zaregistrovala právě před chvílí a nevím si rady,
začala jsem brát antikoncepci a prášky si hloupě jak teď zjišťuji schovávala v peněžence...chtěla jsem si právě vzít svuj prášek ale zjistila jsem že se mi jich vyolouplo 6 a nejsou k nalezení..asi jsem je vytrousila při placení v obchodě...
Poraďte proím co mám dělat...mám si v zít jak je na plátu napsáno čtvrtek ale mám prášky vyloupané až do uterý..takže mám pokračovat? a pak normálne brát další pláto a vynechat jak přesně jak se má... a jít si tím pádem pro prášky nové dříve? nebo je jiné řešení...?
předem děkuji za rady
A.
Dobrý den. Antikoncepce. Prášky berte pravidelně, jak máte. Pak si načnete další prášky, přesně jak máte. Pro nové prášky si půjdete dříve. Také se vám může stát, že prášky vám spadnou do vody, tím se poškodí a půjdete dříve pro další prášky. Vždy je lepší mít doma v rezervě nějaké prášky. Lékař vám rád prášky nové napíše. Jen můj názor
1.
je ten úterní stejný jako čtvrteční? (jestli nemáte náhradní platíčko, jak psala předchozí poradkyně) pak si ho můžete vzít a vůbec nic se neděje a zítra dojít pro nové
2.
když budete pokračovat, zkrátíte si o těch 6 dní (prášků) cyklus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.