Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč dýcháme teple?

Od: jirikodklalky odpovědí: 14 změna:

Mám problém. Přítelkyni vždycky vadí, když u ní ležím, že na ni dýchám teplý vzduch. :(

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak to máte smůlu...Vaše přítelkyně si bude muset najít místo Vás jako partnera ledního medvěda, ovšem popravdě...to jí také moc nepomůže...a ještě mu bude smrdět z tlamy...

hodnocení

4x

Ten problém nemáte Vy, ale Vaše přítelkyně. To je tak hloupý příspěvek, že mne jako odpověď napadá jen to, pokud to přítelkyni tolik vadí, tak ať si lehá k otevřenému mrazáku.*zed*

tlapka*
hodnocení

3x

Přítelkyně si holt bude muset zvyknout. Vzduch se ohřívá v lidském těle... je to naprosto přirozený proces. S tím nic neuděláte.

doplněno 17.05.12 15:32:

Jestli vás nenechá ani dýchat... nedusí vás celkově? V zimě jí to ještě přijde vhod. Pokud dbáte na ústní hygienu, nic víc s tím nenaděláte - je totiž rozdíl "teplý" a "páchnoucí" dech.

poiu*
hodnocení

1x

Jirko, kupte si TYTO žvýkačky a třeba bude pak spokojená.

Upozornění: Odkaz není vhodný pro děti a slabší povahy!

17.05.12 16:32

poiu *hej**palec**haha*

To je opravdu zásadní problém. Možná by pomohlo vytvořit jakési odvětrávání a na ústa nasadit gumovou masku s plastovou hadičkou vyvedenou okenním rámem ven do prostoru.*palec*

polinek*

ne... to by chtělo jen více taktu! To musí být hrůza ,,jak tak se nají cibuje a dýchá ,,je to hnus.Toho bych hnala..

buss
hodnocení

0x

A proč by měla vdechovat vydýchaný vzduch?

polinek*

bus,,souhlasím,,mi to vadí také,,proč mám dýchat jeho vydýchaný vzduch. Patrně dýchá pusou a ne nosem a to je nepříjemné.Vadí mi to i ve výtahu,jak člověk vedle mne dýchá otevřenou pusou a já to musím dýchat! To je nechutné.To rovnou mohu spát příteli v nohách.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vadí to skoro každému ne jen vaší milé.Jak řekla Kelišova.Otočím se hubou ke zdi abych Vás...:D.

ladaadal*
hodnocení

0x

Nojo, klasicky protivná ženská. Zkus, ať si lehne níž, aby měla hlavu v úrovni tvého hrudníku. Když to nepomůže, ať se otočí hubou ke zdi. Na oplátku jí můžeš upozornit, že jí smr... z tl... jak tomu lednímu medvědovi a taky to musíš přetrpět *zed**smich*

hodnocení

0x

Tak se k ní otočtě zády... třeba jí bude vzduch vycházející při flatulenci příjemnější...*haha*

rv*
hodnocení

0x

zkuste polohu 69

polinek*

dobré i tak,výfučna nepracuje tak často ,jako pusa.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]