Tak to máte smůlu...Vaše přítelkyně si bude muset najít místo Vás jako partnera ledního medvěda, ovšem popravdě...to jí také moc nepomůže...a ještě mu bude smrdět z tlamy...
Ten problém nemáte Vy, ale Vaše přítelkyně. To je tak hloupý příspěvek, že mne jako odpověď napadá jen to, pokud to přítelkyni tolik vadí, tak ať si lehá k otevřenému mrazáku.
Přítelkyně si holt bude muset zvyknout. Vzduch se ohřívá v lidském těle... je to naprosto přirozený proces. S tím nic neuděláte.
doplněno 17.05.12 15:32:
Jestli vás nenechá ani dýchat... nedusí vás celkově? V zimě jí to ještě přijde vhod. Pokud dbáte na ústní hygienu, nic víc s tím nenaděláte - je totiž rozdíl "teplý" a "páchnoucí" dech.
To je opravdu zásadní problém. Možná by pomohlo vytvořit jakési odvětrávání a na ústa nasadit gumovou masku s plastovou hadičkou vyvedenou okenním rámem ven do prostoru.
polinek*
ne... to by chtělo jen více taktu! To musí být hrůza ,,jak tak se nají cibuje a dýchá ,,je to hnus.Toho bych hnala..
bus,,souhlasím,,mi to vadí také,,proč mám dýchat jeho vydýchaný vzduch. Patrně dýchá pusou a ne nosem a to je nepříjemné.Vadí mi to i ve výtahu,jak člověk vedle mne dýchá otevřenou pusou a já to musím dýchat! To je nechutné.To rovnou mohu spát příteli v nohách.
Nojo, klasicky protivná ženská. Zkus, ať si lehne níž, aby měla hlavu v úrovni tvého hrudníku. Když to nepomůže, ať se otočí hubou ke zdi. Na oplátku jí můžeš upozornit, že jí smr... z tl... jak tomu lednímu medvědovi a taky to musíš přetrpět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.