Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název práce za 200,-kč za hodinu

Od: destiny5® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, nevíte prosím vás, jak se jmenuje práce, eventuelně stránky, kde se pracuje za 200kč(nebo tak nějak) na hodinu? Někde je to prý rozšířené, slyšela jsem to poprvé. Dá se to i výměnou za protislužbu. Pro Pražáky-psali o tom nedávno v Metru, noviny bohužel nejsou k sehnání. Děkuji. Přeji hezký den.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

17.05.12 13:48
hodnocení

2x
hodnocení

děkuji za tip, ale tam už jsem hledala. Vzhledem k tomu, že nevím co mám hledat, tak je to docela těžké.

petr123*

Osobně se mi "práce za 200 na hodinu" zdá jako nesmysl, mohlo jít o cokoliv - nechápu proč by mělo jít o praci za přesně 200,-...

.

Ale pokud to nejde najít na jejich stránkách tak bych zkusil zvednout telefon a zavolat přímo do redakce Metra.

frame*
17.05.12 17:06
hodnocení

2x

manytu.cz

hodnocení

Nevím jestli je to ono, ale přebližuje se to nejvíce tomu, co jsem chtěla. Děkuji!*ua*

frame*

Je jich více. Napadá mě ještě stomanie.cz. Ten manytu.cz je ze zmiňovaného článku z novin Metro.

hodnocení

0x

Podle mě se jim říká podvod :)

hodnocení

ale prdlajs *ee*

chmelar
hodnocení

0x

to by bylo tak pěklný, kdyby se ty peníze daly vydělávat tak jednoduše :) proč ne rovnou stránky za 300 na hodinu? Nebo za 500? :)

hodnocení

jedná se o přivýdělek:). Né vždy všichni všechno umí a jsou ochotni to dělat, byť za 200 za hodinu.

petr123*

Jde o to že na nějaký obyčejný neodborný přivýdělek je 200 Kč za hodinu poněkud hodně.

buss
hodnocení

0x

Zeptat se učitelů kolik mají a jaký mají úvazek...

hodnocení

0x

Není to čirou náhodou hodinový manžel? Nezdá se mi, že by to bylo to, co máte na mysli, ale ten váš dotaz je dost neurčitý.

hodnocení

Uznávám, že jsem to četla narychlo v metru, ale nic takového tam nepsali. právě proto mě to zaujalo.

ann*

Jestli to náhodou nebyla práce "utěšitelky" :D

poiu*
hodnocení

0x

Hm, tak to by mě taky zajímalo... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]