Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navštívenka do věznice

Od: rimortis* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosim vás nevíte někdo jak vypadá navštívenka do věznice? Je to nějak podobné jako balíčenka nebo jen stačí když mě o tom odsouzený nějak informuje...

Psal mi totiž, že navšívenku posílal, ale kromě uvedení v dopise, kdy a v jakém čase se návštěva může konat mi nepřišlo nic.

Moc děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Zde jsem vám našla podrobné instrukce pro povolení návštěvy, chování při návštěvách a další potřebné rady : Zdroj: vscr.cz/..., např. část o navštívence:

Návštěva je realizována pouze na základě žádosti odsouzeného. Odsouzený zažádá o provedení návštěvy, přičemž uvede osoby, které na návštěvu zve a po provedené kontrole a odsouhlasení je návštěvníkovi zaslána navštívenka s uvedením data a času návštěvy. V případě, že návštěvník navštívenku neobdržel, nebude návštěva provedena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]