Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, objednala jsem si zboží od firmy Provea. Mělo dojít do 3-4 týdnů, ale došlo asi za dva měsíce. Potom za další zhruba uplynulý měsíc mi poslali další zboží, které jsem si neobjednala, ale nebyla jsem si jistá. Objednávku jsem zaplatila. Objednala jsem si ještě plavky, které dorazily 2x. To mi bylo podezřelé, tak jsem se na netu dozvěděla, s jakou firmou jsem se setkala. Je to podvodná firma. Teď neví, zda mám oboje plavky uhradit a jak pokračovat dál, když pošlou další zboží, a to pošlou, a jak se bránit. Snažila jsem se odregistrovat ze společnosti, ale žádně číslo ani email nejsou funkční. Navíc potvrzení o převzetí jsem žádné nepodepisovala. Zboží vhodili do schránky.
Dobrý den. Dokud budete zboží, které vhodí do schránky platit, budou Vám posílat stále nové. I zde bylo již několk diskuzí. Zadejte si do zdejšího vyhledávání "Provea"a pročtěte si v diskuzích. Určitě tam vhodnou radu najdete. Např. v této:
www.poradte.cz/.../5272-jak-zrusit-clenstvi-v-provea-club.html
Oni to na lidi zkouší různě. Já bych neplatila to, co jsem si neobjednala a navíc, když něco někdo hodí do schránky, pak se to ke mně nemusí ani dostat. Lidé vytáhnou ze schránky leccos..
Byl jsem v podobné situaci. Hlavně nic neplatit. Mě takto chodily nějaké dvd. Dvakrát jsem nezaplatil. Poslali výhružný dopis, že mám dluh. Nereagoval jsem. Pak volala paní, že mi maj poslat další díl a že nemám zaplacené ty dva před tím. Řekl jsem, že jsem si nic neobjednal a že mi nic nepřišlo. Od té doby se neozvali. Je to už takových 15 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.