Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den,
chtěla bych znát váš názor. Rok se mi snažil jeden známý pozvat ven, nějak nebyl zájem, extra čas, chuť, hodně cestování, prostě nebyla správná konstalace, Nakonec jsme se potkali, nedávno. A musím říct, že proběhl skvělej večer, názorově jsme si sedli, proběhly nějaký pusy, vodění za ruku, přišlo mi, že z toho byl nadšenější on sám než já. Mimo jiné proběhlo i to, že jsem řekla, že nesnáším, když mi něko nahání a on, že prostě to zkusí jednou a buď to vyjde a nebo nevyjde, nevím, zda je to pro další vývoj podstatné, ale zřejmě jo. Druhý den hned sondoval u kámošky co a jak. A psal mi, jestli se nechci vidět, ale ta zpráva byla taková strojená. Jenže já neměla čas, cítila jsem se trochu zmatená, protože už dopředu vím, že tenhle člověk je hodně zaneprázděný a nechce žít v ČR, velkej světoběžník a já si nebyla jistá, jestli je to tempo života, který jsem schopná zvládnout. Čas jsem neměla a ani si ho neudělala, napsala jsem, že bohužel nemohu, ale že se můžeme vidět o víkend, on že jo, že si napíšeme, psala jsem mu druhý den, jak se má a takový ty kecy, aby věděl, že jsem ho nechtěla odpálkovat, že jsem prostě neměla čas. Vše vypadalo ok, ale před víkendem nenapsal, neviděli jsme se. Mám 10 dní před státnicema, takže bych neměla řešit takové hlouposti, a i on by měl pochopit, že prostě je teď blbé období, stačilo počkat 10 dní, ale dnes jsem viděla jeho fotky a nějaké holky, společně s komentářem jak všem a hlavně jí děkuje za super víkend. Společná kamarádka tvrdí, že mě provokuje, i když s ním teď nemluvila, ani nevím, zda tenkrát, když u ní sondoval mu neřekla něco, co ho ovlivnilo - jako, že mě má nechat trochu vycukat, protože vážně nemám ráda stíhače. Není to typ děvkaře, s poslední holkou byl 7 let. Nevím. Jasně, o nic, nejde, byla to jedna schůzka, ale jsem v rozpoložení kvůli těm státnicím, že si vše moc beru, jsem přecitlivělá a rozmrzelá, ale očekávala jsem asi nějaký vývoj, a teď si uvědomuju, že mi po státnicích nic nečeká. Je mi strašlivě smutno, dnes se ani nedokážu učit a už mi fakt hoří termín.
Ahoj. Jste prostě ve stresu, proto se asi více zaobíráte myšlenkama na to, co bude. Nejdříve bych si ujasnila, co vlastně chci. Pokud stojíte o zájem onoho dotyčného, pak zkuste navázat kontakt tam, kde skončil. Ale můj názor je takový, že Vám za to nestojí a že určitě potkáte někoho lepšího, kde ta jiskra přeskočí a nebudete se muset do ničeho nutit. Po státnicích z Vás všechno napjetí a nejistota opadne a budete schopná zase uvažovat jinak. Snažte se být nad věcí a myšlenky soustředit nyní na to důležitější, co Vás nyní v životě čeká. Já vím, lehce se řekne, hůř udělá, ale zatěžování myšlenek a odvádění jiným směrem, Vám nyní moc neprospěje.Tak moc držím palce a nebojte se, po státnicích Vás určitě, dle mého soudu, čeká spousta hezkých věcí.
doplněno 15.05.12 13:57:Na každý vztah musí být dva. A pokud nejsou naladěni na stejnou strunu, pak snaha na jedné straně nikdy nestačí. Možná si jen vybíráte nesprávné partnery. Ale na každého čeká někde jeho druhá polovina. I Vy jí najdete. A stereotip jde přece změnit, nikdo Vás nenutí držet se jen těch zaběhlých kolejí. V tomto záleží jen na Vás, jaký život si uděláte...takový bude...
Děkuji za uklidnění, bohužel mně přijde, že se mi vztahy nedaří, od mého posledního vztahu (5let), což už je 3 roky, mi zaujali 4 muži a vždy s podobným výsledkem, nehledám lásku, netlačím na pilu, jen nechápu, co se v těch lidech odehrává, kde se stala chyba, že jeden víkend je vše v pořádku skvělé a druhý víkend obrat o 180°...po státnicích mi čeká stereotyp - práce, tréninky a to je vše. Nemám slunce za mrakem.
Tak jsem se dnes dozvěděla, od kamarádky, která ho potkala, že jsem prý nejevila zájem, tak to vzdal, není typ, který by se za někým honil...mám mu napsat? Nebo to mám nechat být, jsem z toho fakt nějaká špatná
Pokud Vás to trápí, pak to samozřejmě řešte, ať má dušička pokoj. Napište mu a své předešlé váhání omluvte stresem atd...Myslím si, že kdybyste to nechala být, vyčítala byste si to. Kdo nic nezkusí, nic nezkazí, ale také nezíská. Takže je to na Vašem uvážení, zda o něho stojíte, či ne. Třeba to dopadne tentokrát dobře a podrží Vás to i psychicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.