Nejste přihlášen/a.
Obracím se na všechny roiče a prosím o radu či tip, kam vyrazit s ratolestmi na den dětí, který se kvapem blíží. Klasické návštěvy Zoo a aquaparků už omrzely, chtělo by to něco originálnějšího jenže nevím co. Co budete podnikat vy?
Omrkněte, jestli s eu vás ve městě něbo v okolí nekoná něco zajímavého. Pokud ne, co třeba lanové centrum?
Perfektní tip koukala jsem a našla jsem lanové centrum Proud, na fotkách to vypadá dost dobře, akorát doufám, že nebude nutit nikdo i mě abych tam vylezla pokud se rozhodneme tam jít
Naše dvouletá vnučka je nadšená z akce hasičů, dokonce měli pro děti malou stříkačku a hasili požár (namalovaný) hradu, koně-poníci a jízda na nich to byly i tyto malé děti nadšené. Den dětí je u nás 2.6 a pořádá ho oddíl ragby, co tam bude netuším, na přehradě jede ten den parník s akcemi pro děti.
dominika1983
doplněno 19.05.12 17:39: To s vámi naprosto souhlasím před 3 lety jsme byli u bratra, který bydlí taky na vesnici a ten přístup se nedal absolutně srovnat s městem. Letos ale nakonec strávíme v tom lanovém centru, kam jsme už volali a domluvili si čas a musím přiznat, že se těšíma jsem hlavně zvědavá, jak ti naši lumpíci to všechno zvládnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.