Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na den dětí

Od: domca* odpovědí: 13 změna:

Obracím se na všechny roiče a prosím o radu či tip, kam vyrazit s ratolestmi na den dětí, který se kvapem blíží. Klasické návštěvy Zoo a aquaparků už omrzely, chtělo by to něco originálnějšího jenže nevím co. Co budete podnikat vy?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

My třeba děláme u nás v podzemí stezku pro děti, kde budou strašidla a na konci děti dostanou odměnu:) Zkuste mrknout, zda někde v okolí není něco podobného, protože sklepy a strašidla jsou pro děti lákavé...

poiu*
hodnocení

1x

Sice nejsem rodič, ale to zkusit nějaký adrenalinový zážitek úměrný věku dětí? Ale záleží, co je u Vás v okolí k mání... :)

domca*
hodnocení

Něco takového by to chtělo :)

poiu*
domca*
15.05.12 20:27
hodnocení

Děkuju;)

poiu*

Ještě mě napadl aquazorbing. :)

askmenow*
hodnocení

1x

Omrkněte, jestli s eu vás ve městě něbo v okolí nekoná něco zajímavého. Pokud ne, co třeba lanové centrum?

domca*
hodnocení

Perfektní tip koukala jsem a našla jsem lanové centrum Proud, na fotkách to vypadá dost dobře, akorát doufám, že nebude nutit nikdo i mě abych tam vylezla pokud se rozhodneme tam jít *smich*

ellisnova*
hodnocení

Věřte, že pokud nebudete chtít,nikdo vás nutit nebude, ale o hodně přijdete. Je to bezvadný žážitek a pro ty co se bojí jít úplně nahoru, jsou tam i nízké překážky, takže vyžití pro všechny.

lidus*
hodnocení

0x

Naše dvouletá vnučka je nadšená z akce hasičů, dokonce měli pro děti malou stříkačku a hasili požár (namalovaný) hradu, koně-poníci a jízda na nich to byly i tyto malé děti nadšené. Den dětí je u nás 2.6 a pořádá ho oddíl ragby, co tam bude netuším, na přehradě jede ten den parník s akcemi pro děti.

domca*
hodnocení

Tak to ti naši draci jsou starší a hasiči by je už moc asi nenadchli *nevi*

krkovicka*
hodnocení

0x
Jelikož jsem v Praze tak je celkem nemožné být na dětským dnu.Ne že by nebyla možnost ale už jste stáli dvě hodiny ve frontě na trampolinu?Tak my ano.Divadélko které vidíte jen z dálky a dilnicka tvořivosti kde dítě při malování musí stát.Navíc draho.atrakce free.Omračující lobisti firem,pojišťování a předplatné.
Jednou jsme byly na dětském dnu v jedné vesničce mimo Prahu.Tam to bylo úplně o necem jiném.Při vstupu 20kč dostala zadarmo buřta který si mohla opect na klacku.Limonáda neomezene.Střílela z luku,skákala v pytli,chytala ryby,minidiskoteka,malování na papír z role,jízda na konikovi,trampolina a nakonec ukázka
dobrovolných hasičů.Vše bez čekání.Pak dostala
tašku plnou sladkosti,emco musli,magnetky,omalovanky.A co je hlavní lidi tam byly příjemnější;) doporučovala bych něco podobného.
domca*
hodnocení

dominika1983

doplněno 19.05.12 17:39:

To s vámi naprosto souhlasím před 3 lety jsme byli u bratra, který bydlí taky na vesnici a ten přístup se nedal absolutně srovnat s městem. Letos ale nakonec strávíme v tom lanovém centru, kam jsme už volali a domluvili si čas a musím přiznat, že se těšíma jsem hlavně zvědavá, jak ti naši lumpíci to všechno zvládnou*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]